Νέα συνεργασία της Sarmed με τις εταιρείες Mlekovita Hellas & AS Food Agencies

Η SARMED ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τις εταιρείες Mlekovita Hellas & AS Food Agencies για την αποθήκευση των προϊόντων τους στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της στην Μάνδρα Αττικής, καθώς και την πανελλαδική διανομή τους.

H Mlekovita Hellas ιδρύθηκε το 2015  με σκοπό να αντιπροσωπεύσει στην ελληνική αγορά την Spoldzielnia Mleczarska Mlekovita (Poland), την μεγαλύτερη Γαλακτοβιομηχανία της Πολωνίας. Η Spoldzielnia Mleczarska Mlekovita  παράγει περισσότερα από 800 προϊόντα στα εργοστάσιά της. Πρόσφατα κατασκεύασε στην Πολωνία το μεγαλύτερο εργοστάσιο παραγωγής σκόνης γάλακτος στην Ευρώπη. Η Mlekovita Hellas είναι γνωστή για την ποιότητά της και τις ανταγωνιστικές της τιμές, κυρίως σε προϊόντα γάλακτος, κίτρινα τυριά και βούτυρα. Από το 2017, η γκάμα ενισχύεται με έναν από τους πιο ανταγωνιστικούς κωδικούς στην βιομηχανία ζαχαροπλαστικής και του παγωτού, τη σκόνη γάλακτος. Η εταιρεία δραστηριοποιείται πανελλαδικά στον χώρο της Βιομηχανίας Γάλακτος, Ζαχαροπλαστικής, Super Markets, Cash n Carry, Χονδρεμπορικές εταιρείες.

Η AS Food Agencies αντιπροσωπεύει μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής τροφίμων της Πολωνίας. Τα προϊόντα με τα οποία ασχολείται είναι προϊόντα κοτόπουλου, νωπά και κατεψυγμένα (elements, πανέ και προψημένα), πατάτες και λαχανικά κατεψυγμένα, πίτσες κατεψυγμένες, ψαρικά κατεψυγμένα.

Μια πολύ σημαντική προσθήκη στο πελατολόγιο της SARMED επιβεβαιώνει την ηγετική της θέση στον χώρο του F&B.