Νέα συνεργασία της Sarmed με την Novatron

Η SARMED ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με την εταιρεία NOVATRON A.E., για την αποθήκευση των προϊόντων της στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της στον Ασπρόπυργο Αττικής.

Η Novatron ΑΕ ιδρύθηκε το 2002 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εισαγωγή και διάθεση Προϊόντων, Λύσεων και Εφαρμογών Υψηλής Τεχνολογίας. Διαθέτοντας μια εξαιρετικά μεγάλη γκάμα προϊόντων και έχοντας εξυπηρετήσει μέχρι σήμερα περισσότερους από 10.000 πελάτες, η Novatron A.E. παρέχει με σιγουριά και ταχύτητα ολοκληρωμένες και αποτελεσματικές λύσεις στους ακόλουθους τομείς: Κωδικοποίηση και Ιχνηλασιμότητα Προϊόντων, Ολοκληρωμένα Συστήματα Πλαστικών Καρτών, Βιομηχανικές Λύσεις Κωδικοποίησης Προϊόντων, Συστήματα Λιανικής Πώλησης.

 Επιπλέον, είναι σε θέση να παρέχει πλήρη υποστήριξη και αναλώσιμα για όλα τα προαναφερθέντα προϊόντα, συνεργαζόμενη με τους σημαντικότερους προμηθευτές διεθνώς. Στο πελατολόγιό της εταιρείας συγκαταλέγονται τράπεζες, βιομηχανίες, αλυσίδες καταστημάτων, εταιρείες τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών, καθώς και πλήθος φορέων και οργανισμών του Δημοσίου.

Μια πολύ σημαντική προσθήκη στο πελατολόγιο της SARMED.