Νέα συνεργασία μεταξύ των Ομίλων Σπυρίδη και Ηρακλή

Ο Όμιλος Σπυρίδης Α.Ε. ανακοίνωσε τη νέα συνεργασία του με τον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ, με αντικείμενο την προμήθεια φορητών σταθμών καυσίμου και εξοπλισμού σε συστήματα Αποθήκευσης, Διακίνησης και Παρακολούθησης Καυσίμων για τον ιδιόκτητο στόλο οχημάτων της εταιρείας.

Ο Όμιλος Σπυρίδης ΑΕ ιδρύθηκε το 1970 ως εμπορική και εισαγωγική εταιρεία με αντικείμενο την προμήθεια εξοπλισμού στη βιομηχανία, τις εγκαταστάσεις και τα πρατήρια καυσίμων και έκτοτε εξειδικεύεται σε συστήματα Αποθήκευσης, Διακίνησης και Παρακολούθησης Καυσίμων.

Από τα μέσα του 1990 έχει κατασκευάσει εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα περισσότερες από 18.000 αντλίες καυσίμων για πρατήρια της Ελλάδας και του εξωτερικού και παραμένει ο μόνος κατασκευαστής αντλιών καυσίμων στα Βαλκάνια.

Διαθέτει όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις, καθώς και δεκάδες τιμητικές διακρίσεις από διεθνείς οργανισμούς του εξωτερικού, όπως PEI, APEA, IP και άλλους, οι οποίοι αποτελούν σημεία αναφοράς παγκοσμίως, για όσους δραστηριοποιούνται στους τομείς των καυσίμων και των επικινδύνων εν γένει υλικών.

 

 

Το προσφερόμενο ιδιωτικό πρατήριο εντός container (φορητός σταθμός καυσίμου) έχει μελετηθεί και σχεδιαστεί, φέροντας την υπογραφή του Ομίλου Σπυρίδη ΑΕ, βάσει της Υπουργικής Απόφασης 37776/2645/2017 – ΦΕΚ 1882/Β/30-5-2017 και του ΦΕΚ 1515/22 -04 -2020 προσφέροντας εξοικονόμηση κόστους καυσίμου και καθιστώντας το ως την ενδεδειγμένη λύση για εταιρείες και οργανισμούς με ιδιόκτητο στόλο οχημάτων. Επίσης, με αυτή τη λύση αποφεύγεται και η αναγκαιότητα δημιουργίας σταθερού πρατηρίου, το οποίο θα απαιτούσε σειρά περιβαλλοντολογικών παρεμβάσεων.

Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός τσιμέντου στην Ελλάδα, έχοντας περισσότερα από 100 χρόνια παρουσίας στην αγορά. Με ένα δίκτυο 33 παραγωγικών και εμπορικών εγκαταστάσεων ανά την Ελλάδα, ο Όμιλος ηγείται της μεταστροφής του κλάδου των δομικών υλικών σε έναν κλάδο μικρότερης έντασης άνθρακα, που εφαρμόζει τις αρχές της κυκλικής οικονομίας. Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ προσφέρει στην ελληνική και διεθνή αγορά καινοτόμα προϊόντα και βιώσιμες λύσεις που ικανοποιούν τις διαφοροποιημένες ανάγκες των πελατών και τις απαιτήσεις των σύγχρονων αειφόρων κατασκευών.

Η συνεργασία αυτή συνδυάζει ένα ευρύ δίκτυο Αποθήκευσης, Διακίνησης και Παρακολούθησης Καυσίμων σε Λατομεία του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ με τη βοήθεια της τεχνολογίας, με στόχο την αποτελεσματική διαχείριση και εύρυθμη λειτουργία στον τομέα των καυσίμων.