Νέα στρατηγική συνεργασία Sarmed – Danone Nutricia

H SARMED ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τη θέση της στην εγχώρια αγορά, καλωσορίζει με ανακοίνωσή της τη Danone Nutricia (εμπορική ονομασία Numil Hellas)  στη μεγάλη οικογένεια των πολύτιμων συνεργατών της. Η SARMED θα παρέχει υπηρεσίες αποθήκευσης των γαλακτοκομικών και φυτικών προϊόντων της Danone Nutricia στις νέες της εγκαταστάσεις που βρίσκονται στον Ασπρόπυργο Αττικής, και πανελλαδικής διανομής του ανωτέρω προϊοντικού χαρτοφυλακίου της.

Η Danone Nutricia έχει σχεδόν 100 χρόνια παρουσία στην Ελλάδα, με τη Nutricia να παρουσιάζει το πρώτο βρεφικό γάλα σε σκόνη το 1926, το Activia να λανσάρει το πρώτο «λειτουργικό» γιαούρτι το 1993 και την Alpro να συστήνει τα φυτικά ροφήματα στην Ελλάδα το 2007. Ακολουθώντας πιστά την αποστολή της εταιρίας να προσφέρει υγεία μέσω των προϊόντων της, η Danone, πλησιάζει όσο ποτέ τον καταναλωτή και τις ανάγκες του θέτοντας ως στόχο την κάλυψη των αναγκών του και τη δημιουργία νέων, πιο βιώσιμων διατροφικών συνηθειών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας “Η συνεχής εμπιστοσύνη ηγέτιδων εταιρειών στη SARMED αναδεικνύει την υπεροχή της στον κλάδο των 3PL εταιρειών στην Ελλάδα. Η SARMED και η Danone Nutricia, έχοντας ως μοχλό ανάπτυξης την καινοτομία και την ευελιξία, ξεκινούν την κοινή τους πορεία στην αγορά”.