Νέα σειρά ανυψωτικών μηχανημάτων UX της Yale

Η Yale Europe Materials Handling ξεκίνησε την πρωτοποριακή επέκταση της γκάμας των προϊόντων της με την εισαγωγή τεσσάρων νέων ανυψωτικών μηχανημάτων που χρησιμοποιούνται για μικρά χρονικά διαστήματα. Μετά από έρευνα σχετική με τις τρέχουσες τάσεις αγοράς, η Yale αποκάλυψε μια ζήτηση για τα προϊόντα χειρισμού υλικών που σχεδιάζονται για να παρέχουν τα υψηλά επίπεδα αποδοτικότητας και παραγωγικότητας, που όμως χρησιμοποιούνται μόνο για λίγες ώρες κατά τη διάρκεια του χρόνου.

Η σειρά UX της Yale περιλαμβάνει δύο νέα ανυψωτικά εσωτερικού χώρου, το MS15UX stacker πεζού χειριστή, το παλετοφόρο οριζοντίου μεταφοράς MP20XUX, καθώς και δύο νέα ανυψωτικά μηχανήματα με αντίβαρο, το πετρελαιοκίνητο GP20-35UX και το τετράτροχο ηλεκτροκίνητο ERP15-35UX.

Η σειρά UX είναι ιδανική για τους πελάτες που επικεντρώνονται σε εφαρμογές που απαιτούν χρήση για μικρά χρονικά διαστήματα, αλλά εξακολουθούν να χρειάζονται ένα ανυψωτικό που είναι σε θέση να καλύψει τις ανάγκες τους. Σε περιπτώσεις που απαιτείται ένα περονοφόρο για μετακίνηση φορτίων, αλλά η χρήση του δεν είναι για πολλές ώρες την ημέρα, η νέα σειρά ανυψωτικών μηχανημάτων της Yale® προσφέρει τη λύση!

Το MS15UX είναι ένα εξαιρετικά ελεγχόμενο και ευκίνητο stacker με δυνατότητα ανύψωσης σε διάφορα ύψη, ενώ το MP20XUX αποτελεί την  ιδανική λύση για παραγωγική οριζόντια μεταφορά, φόρτωση ή εκφόρτωση οχημάτων.

Τέλος, σχεδιασμένο για να παρέχει υψηλή παραγωγικότητα σε εφαρμογές γενικής χρήσης, το πετρελαιοκίνητο GP20-35UX διαθέτει εργονομικά σχεδιασμένη καμπίνα χειριστή με μικροχειριστήρια και οθόνη LCD 3,5 ιντσών.

Το ERP15-35UX της Yale® είναι ένα εξαιρετικά αποδοτικό ηλεκτροκίνητο περονοφόρο για ανύψωση με υψηλής ακρίβειας, το οποίο βελτιστοποιεί την ευελιξία για περιορισμένους χώρους.

Τη νέα σειρά ανυψωτικών μηχανημάτων UX της Yale® μπορείτε να την βρείτε κατά αποκλειστικότητα στον όμιλο Τιτόπουλου, αντιπρόσωπο της Yale® για περισσότερο από 20 χρόνια.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.titopoulos.gr και www.peronoforo.gr.