Νέα περονοφόρα μηχανήματα EFG BB και BC της Jungheinrich

Η Jungheinrich λανσάρει παγκοσμίως δύο νέες σειρές ηλεκτροκίνητων περονοφόρων μηχανημάτων αντιβάρου. Τα νέα περονοφόρα EFG BB και BC αποτελούν οικονομικά, αποδοτικά μοντέλα βασικής κατηγορίας (entry – level), κατάλληλα για εργασίες μεταφοράς και στοίβαξης, με δυνατότητες φόρτωσης από 1,6 έως 3 τόνους.

Η εταιρεία προσφέρει για πρώτη φορά στους πελάτες της μοντέλα βασικής κατηγορίας για ελαφριές και μεσαίες εφαρμογές. Τα μηχανήματα έχουν εντυπωσιακές επιδόσεις, ευελιξία στη χρήση, αυξημένη ασφάλεια, αξιοπιστία και αντοχή, με σημαντικό στοιχείο το χαμηλό κόστος απόκτησης.

«Με τις σειρές EFG BB και BC, καταφέραμε να δημιουργήσουμε μια νέα κατηγορία, που διαθέτει εντυπωσιακή λειτουργικότητα και ελκυστική σχέση τιμής – απόδοσης. Με τη νέα μας σειρά EFG, στοχεύουμε σκόπιμα στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις και στις ιδιαίτερες ανάγκες τους: χαμηλό κόστος απόκτησης, γρήγοροι χρόνοι παράδοσης και σταθερός βασικός εξοπλισμός» αναφέρει ο Chief Sales Officer της Jungheinrich, Christian Erlach.

EFG BB 216k: Συμπαγές και ευέλικτο

Ο συμπαγής σχεδιασμός τους και ο μικρός κύκλος περιστροφής καθιστούν τα περονοφόρα μηχανήματα αντιβάρου τριών τροχών EFG BB 216k, την ιδανική επιλογή για εργασίες μεταφοράς σε περιορισμένους χώρους αποθήκης. Τα EFG BB 216k διαχειρίζονται φορτία έως 1,6 τόνους, σε ύψη έως 6,5m, με την καλύτερη ευελιξία. Χάρη στην ακριβή τεχνολογία ελέγχου και τις ολοκληρωμένες επιλογές ασφαλείας, οι εργαζόμενοί σας αντιμετωπίζουν με ευκολία και σιγουριά τις καθημερινές τους εργασίες.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

 

EFG BC 316–330: Το ευέλικτο πολυεργαλείο

Το ευέλικτο μηχάνημα αντιβάρου τεσσάρων τροχών EFG BC 316-330 ανυψώνει εύκολα έως και 3 τόνους, προσφέροντας μέγιστη σταθερότητα, ιδιαίτερα στις στροφές. Ένας άξονας διεύθυνσης με υψηλή περιστροφή εξασφαλίζει ομοιόμορφη κατανομή του βάρους και στους τέσσερις τροχούς, ώστε να αντισταθμίζονται οι ανώμαλες επιφάνειες του οδοστρώματος. Εκτός από τις υψηλές επιδόσεις με χαμηλή κατανάλωση, αυτά τα μηχανήματα εντυπωσιάζουν με τα ανθεκτικά εξαρτήματά τους και τη βέλτιστη σχέση τιμής-απόδοσης.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Power on: Ενέργεια για να προχωρήσουμε μπροστά

Είτε πρόκειται για μεταφορά είτε για στοίβαξη εμπορευμάτων – τα ηλεκτροκίνητα περονοφόρα της Jungheinrich αποδίδουν εξαιρετικά παρά την ελάχιστη κατανάλωση. Αυξήστε την απόδοσή σας με την υπερσύγχρονη τεχνολογία ιόντων λιθίου και την έξυπνη διαχείριση του μηχανήματος, σε συνδυασμό με τα εξελιγμένα συστήματα υποβοήθησης. Επιλέξτε από την μεγάλη γκάμα μας, το τέλειο ηλεκτροκίνητο περονοφόρο μηχάνημα αντιβάρου, για τις καθημερινές σας ανάγκες.