Νέα γραφεία της BE ACCURATE στην Θεσσαλονίκη

Πιστή στο moto της “we deliver the promise”, η εταιρεία BE ACCURATE υποδέχεται τη νέα σεζόν με μια ακόμα επένδυση, εγκαινιάζοντας τα νέα γραφεία της στην Θεσσαλονίκη, δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στην πόλη και τη δυναμική που αυτή αναπτύσσει σε επίπεδο διαμεταφορών και logistics.

Τα νέα γραφεία της εταιρείας βρίσκονται στην διεύθυνση 26ης Οκτωβρίου 8Α, 54627, και διευθύντρια του υποκαταστήματος είναι η κα Κατερίνα Θεριουδάκη.

Η BE ACCURATE προσφέρει στους πελάτες της μια πλήρη γκάμα υπηρεσιών logistics τόσο στην αεροπορική, όσο και τη θαλάσσια και οδική μεταφορά. Στόχος της πολυπληθούς ομάδας της εταιρείας είναι πάντα η On time αποδοτική ολοκλήρωση των projects, αντιμετωπίζοντας κάθε ένα από αυτά ως μοναδικό.

Η εταιρεία αποτελεί σημείο εμπιστοσύνης για τις υπηρεσίες της στην οδική μεταφορά, με εβδομαδιαίες αναχωρήσεις, συνεχή παρακολούθηση των φορτώσεων / παραδόσεων και ενημέρωση του πελάτη, οικονομικές λύσεις ανά έργο και σύμφωνα με πελατοκεντρική διάθεση, και ανάληψη μεγάλων έργων και ειδικών φορτώσεων.

Η BE ACCURATE αποτελεί μέλος της ΙΑΤΑ, συνεργάζεται με όλες τις γνωστές αεροπορικές εταιρείες, ώστε να εγγυάται γρήγορες παραδόσεις σε όλο τον κόσμο, υπηρεσίες door2door. Το τμήμα Αεροπορικών Μεταφορών της εταιρείας, υποστηρίζει για τους πελάτες της εισαγωγές-εξαγωγές και τριγωνικές αποστολές, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στην διακίνηση ευπαθών αγαθών, αλλά και τις «ειδικές» μεταφορές, όπως φάρμακα ή DGR προϊόντα.

Το key point που έχει κάνει γνωστή την εταιρεία, πέραν της πολύχρονης εμπειρίας των στελεχών της, είναι η ανάληψη ρίσκου στα λεγόμενα «ειδικά» projects μεταφορών. Η εταιρεία εξειδικεύεται στις μεταφορές επικίνδυνων φορτίων ADR/IMO/DGR με όλα τα μεταφορικά μέσα. Η BE ACCURATE κατέχει ΣΑΜΕΕ για τις οδικές μεταφορές, ενώ έχει πιστοποιημένη εκπαίδευση από την ΙΑΤΑ για την διαχείριση επικίνδυνων φορτίων με αεροπορική μεταφορά. Η διοίκηση της BE ACCURATE επενδύει σε συνεχή κατάρτιση του προσωπικού για τα «ειδικά» αυτά φορτία κερδίζοντας την εμπιστοσύνη της αγοράς.

Σε επίπεδο θαλάσσιας μεταφοράς, η εταιρεία αναλαμβάνει τόσο projects πλήρους φόρτωσης Containers FCL, όσο και μερικής φόρτωσης LCL, αλλά και πλήθος ναυλωμένων εμπορευματικών υπηρεσιών, αποτελώντας έναν αξιόπιστο συνεργάτη, ειδικά σε περιόδους κρίσεων, καθώς έχει την δυνατότητα μέσω των διεθνών συνεργασιών της, να αξιοποιεί εναλλακτικά λιμάνια της Ασίας και Μ. Ανατολής, βελτιστοποιώντας τους χρόνους μεταφοράς και παράδοσης, πάντα με γνώμονα το κόστος.

Σε επίπεδο διεθνών συνεργασιών, η BE ACCURATE υποστηρίζει μεταφορές από και προς Γερμανία/Βέλγιο/Ολλανδία/Γαλλία και transhipment από και προς το Ιράν, Ιράκ, Καζακστάν και όμορες χώρες. Έμφαση δίνεται στην Ιταλία, η οποία αποτελεί πυρήνα της εταιρείας, διαθέτοντας ένα εκτενές δίκτυο ανταποκριτών που επιτρέπει όχι μόνο την άρτια κάλυψη της χώρας σε εβδομαδιαία βάση με ανταγωνιστικές τιμές αλλά ταυτόχρονα γίνεται ενδιάμεσος σταθμός εξυπηρετώντας και άλλους προορισμούς, όπως είναι η Ελβετία, η Ιρλανδία και η Αγγλία.