Με 51% η COSMOS Aluminum A.E. στην MC- Chargers

H Cosmos Aluminum A.Ε. ολοκλήρωσε πρόσφατα με απόλυτη επιτυχία την διαδικασία απόκτησης του 51% της πρώτης ελληνικής παραγωγού εταιρείας φορτιστών για ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα. Η πολλά υποσχόμενη start up εταιρεία βρίσκονταν σε διερεύνηση στρατηγικού επενδυτή και στο προφίλ της COSMOS βρήκε τον ιδανικό partner για την ολοκλήρωση των πλάνων της και τον φιλοδοξιών της.

Η εταιρεία με έδρα την Θεσσαλονίκη αποτελεί υλοποίηση ιδέας των νέων επιχειρηματιών, Παναγιώτη Χριστοδούλου και Χαράλαμπου Μαρμάγγελου, οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι πρότερες επαγγελματικές τους εμπειρίες σκέφτηκαν και υλοποίησαν την παραγωγή ενός προϊόντος που ήδη χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερη ζήτηση και μελλοντικά θα είναι αναπόσπαστο τμήμα της καθημερινότητάς μας.

Με τη συνεισφορά της COSMOS, η MC-Chargers εξασφαλίζει την απρόσκοπτη χρηματοδότηση, αλλά και μεγάλη υποστήριξη σε θέματα βιομηχανικής παραγωγής, χρηματοοικονομικής οργάνωσης και εξαγωγών, τομείς που η μεγαλομέτοχος γνωρίζει καλά και έχει επιδείξει συνέπεια και αποφασιστικότητα με μεγάλη επιτυχία τα χρόνια της κρίσης.

Υπενθυμίζεται ότι η COSΜOS αποτελεί μια πρότυπη μονάδα διέλασης αλουμινίου σε όλη την Ευρώπη και είναι αμιγώς εξαγωγική. Η εταιρεία, με έδρα την Λάρισα, αναμένεται να ολοκληρώσει το 2021 με συνολικές πωλήσεις που θα ξεπεράσουν τους 42.000 τόνους και τα 150 εκατ. ευρώ.