Με 35 ομιλητές τα LOGI.C στην Θεσσαλονίκη στις 10 – 11 Μαΐου – Δείτε το πρόγραμμα

Με 35 ομιλητές τόσο από τον ακαδημαϊκό χώρο, όσο και από τον κόσμο των επιχειρήσεων διαμορφώνεται το πρόγραμμα του διήμερου συνεδρίου LOGI.C στις 10 & 11 Μαΐου στο Porto Palace της Θεσσαλονίκης, που διοργανώνεται από την O.MIND CREATIVES και το περιοδικό Supply Chain & Logistics magazine, και τελεί υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος και του Συνδέσμου Εξαγωγέων.

Το συνέδριο, που γίνεται για πρώτη φορά στην Θεσσαλονίκη, τόσο με φυσική, όσο και με virtual μορφή -καθώς όλες οι ενότητες θα μεταδίδονται παράλληλα και μέσω Livestreaming- θα συνοδεύεται και από μια παράλληλη εμπορική έκθεση, σε παρακείμενο χώρο, η οποία θα έχει ελεύθερη πρόσβαση για το κοινό.

Στο συνέδριο, με επιστημονικούς συνεργάτες των πάνελ την OPTILOG Advisory Services, το τμήμα Διοίκησης Εφοδιαστικής Αλυσίδας του ΔΙΠΕΑ και το ΙΜΕΤ/ΕΚΕΤΑ, αλλά και τη δημοσιογραφική ομάδα του SC&L magazine, θα τεθούν θέματα τόσο στρατηγικής ανάπτυξης της Β. Ελλάδας, των Logistics και των Εξαγωγών, όσο και θέματα smart port logistics, αειφορίας και βιωσιμότητας στο αστικό περιβάλλον των city logistics.

Το πρόγραμμα, όπως έχει διαμορφωθεί μέχρι στιγμής, μπορείτε να το δείτε εδώ.

Για την εγγραφή σας στο συνέδριο πατήστε εδώ.