Με φίλους & συνεργάτες η Entersoft γιόρτασε τα 20 χρόνια από την ίδρυσή της

Με μια φαντασμαγορική εκδήλωση η Entersoft γιόρτασε την επέτειο των 20 χρόνων από την ίδρυσή της.  Παρευρέθηκαν πάνω από 400 στελέχη της ελληνικής αγοράς από τον επιχειρηματικό, ακαδημαϊκό, επενδυτικό και δημοσιογραφικό χώρο.

Οι άνθρωποι της Entersoft ευχαριστούν όλους τους πελάτες και συνεργάτες που τους στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια σε μια εντυπωσιακά ανοδική πορεία και πάνω από όλα τους εργαζόμενους στον Ομιλο, που εμπνεύστηκαν από το όραμα της εταιρείας και το έκαναν πραγματικότητα.

Η Entersoft Α.Ε. είναι μια καινοτομική εταιρεία πληροφορικής, ειδικευμένη στην παραγωγή λογισμικού και παροχή υπηρεσιών για επιχειρήσεις. Η εταιρεία πρωταγωνιστεί στην αγορά λογισμικού για επιχειρήσεις προσφέροντας ενοποιημένο περιβάλλον λειτουργίας σε όλα τα προϊόντα της, ERP, CRM, Retail, Mobile, WMS, e-Commerce & B.I. Είναι σχεδιασμένα στην πιο σύγχρονη πλατφόρμα .ΝΕΤ της Μicrosoft και διαθέσιμα για εγκατάσταση σε τοπική υποδομή ή στο Cloud, με άδεια χρήσης ή και ως υπηρεσία Software as a Service (SaaS).