Με ειδική έκδοση ‘Why to Invest in the Greek Logistics Market’ πάει Μόναχο το SC&L magazine

Το SC&L magazine βγαίνει για τρίτη φορά δυναμικά στο εξωτερικό, με μια ειδική έκδοση που σκοπό έχει να προωθήσει τα ελληνικά logistics και τις εταιρείες που απαρτίζουν τον κλάδο, και η οποία θα κυκλοφορήσει στην διεθνή έκθεση Transport-Logistic στο Μόναχο (9-12 Μαΐου 2023).

Η O.MIND CREATIVES αποτελεί και το 2023 τη μοναδική εκδοτική επιχείρηση που θα λάβει μέρος στο Ελληνικό Περίπτερο, στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής έκθεσης Transport-Logistic. Έτσι, για ακόμα μια φορά, μετά τις δύο επιτυχημένες και πρωτοποριακές ειδικές εκδόσεις (2017: “Discover Greek Logistics” και 2019: no 102 “The Greek Logistics Global Footprint”), το SC&L magazine ταξιδεύει εκτός συνόρων όλες τις εξελίξεις που αφορούν την ελληνική αγορά supply chain & logistics.

Το περιοδικό, εκτός από εκθέτης, μέσω της εκδότριας εταιρείας του O.MIND CREATIVES, στην  Transport-Logistic 2023, γίνεται επισήμως και Media Sponsor, δίνοντας την ευκαιρία σε όλες τις επιχειρήσεις, που θα προβληθούν μέσω της ειδικής πολυτελούς έκδοσής του 2023, να γίνουν γνωστές σε ένα ευρύ και διεθνές κοινό. Η ειδική έκδοση θα κοσμεί μαζί με όλους τους μεγάλους ευρωπαϊκούς τίτλους, το Press Room της διεθνούς έκθεσης του Μονάχου, που προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Παράλληλα, η έκδοση θα διατίθεται και από το stand της O.MIND CREATIVES και των υπόλοιπων συμμετεχόντων στο Hellenic Pavilion, ενώ θα βρίσκεται και σε επιλεγμένα σημεία σε όλα τα Halls του εκθεσιακού κέντρου, μαζί με άλλα διεθνή έντυπα.

Στην ειδική αυτή έκδοση, θα φιλοξενηθούν στα αγγλικά στοιχεία ερευνών και mega trends infographics, που θα δίνουν ξεκάθαρη εικόνα της ανοδικής πορείας του κλάδου τα τελευταία χρόνια, αναδεικνύοντας τον κεντρικό τίτλο “Why to Invest in the Greek Logistics Sector”, δίνοντας μια συνολική εικόνα σε ευρύ διεθνές κοινό για τα trends της ελληνικής αγοράς.

Τη γενική εικόνα της ελληνικής αγοράς, θα πλαισιώνουν εταιρικές παρουσιάσεις, συνδιαμορφώνοντας μια έκδοση – εθνικό οδηγό εταιρειών, για όσους στην Γερμανία και στις λοιπές χώρες που συμμετέχουν στην διεθνή έκθεση επιθυμούν να βρουν συνεργάτες στην Ελλάδα. Στο πλαίσιο αυτό, σας καλούμε να συμμετάσχετε στην ειδική έκδοση του 2023, διαμορφώνοντας με την παρουσία σας μια ολοκληρωμένη εικόνα για την ελληνική αγορά και τις δυνατότητες διεθνών συνεργασιών!

Θεματολογία Έκδοσης

  • The Greek Economy & Logistics Market Nowadays_ Στοιχεία ερευνών για την πορεία της ελληνικής οικονομίας και τον ρόλο της εφοδιαστικής αλυσίδας σε αυτόν
  • What to Expect from the Greek Market_ Infographics υπό την επιμέλεια του περιοδικού για τα μεγάλα trends της ελληνικής αγοράς
  • Why to Invest in the Greek Logistics Sector_ Ο υφυπουργός Μεταφορών & Υποδομών, οι εκπρόσωποι των φορέων του κλάδου και μια σειρά επιφανών επιχειρηματιών, τεκμηριώνουν το παραπάνω ερώτημα, δίνοντας απτή εικόνα της  ελληνικής αγοράς στους ξένους επενδυτές
  • Greek Directory_Γνωρίστε τις δυναμικότερες ελληνικές  εταιρείες του κλάδου της εφοδιαστικής αλυσίδας και βρείτε συνεργάτες στην Ελλάδα!