Μεγαλεπήβολο το πλάνο της Streem Global στον Ασπρόπυργο

Επίσκεψη του πρωθυπουργού και ξενάγησή του στο έργο

Το Σάββατο 2 Μαρτίου, ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, επισκέφθηκε τις πρώην εγκαταστάσεις της Ελληνικής Χαλυβουργίας Α.Ε. και ενημερώθηκε καθώς και ξεναγήθηκε στους χώρους από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Streem Global κ. Κωνσταντίνο Μπήτρο και τους συνεργάτες του για την μεγάλη επένδυση logistics που επίκειται στον χώρο.

Συγκεκριμένα, το οικόπεδο θα μετατραπεί σε διεθνή κόμβο μεταφορών και αποθήκευσης, το πρώτο στο είδος του, καθιστώντας την Ελλάδα κορυφαίο κόμβο Logistics, ανοίγοντας τον δρόμο για εταιρείες που επιθυμούν να δημιουργήσουν κέντρα διανομής για τις ευρωπαϊκές δραστηριότητές τους στην Ελλάδα, με λιμάνι εισόδου τον Πειραιά. Το έργο αντιπροσωπεύει μια σημαντική επένδυση συνολικού ύψους 300 εκατομμυρίων ευρώ και εκτείνεται σε έκταση 291.000 m².

Το όλο project της Streem Global, αφορά μια πράσινη επένδυση σε μια περιοχή με υψηλή συμφόρηση που θα προσφέρει δυνατότητες ανάπτυξης καθώς θα δημιουργήσει περισσότερες από 1.200 θέσεις εργασίας και αναμένεται να έχει καθαρό ετήσιο οικονομικό αποτύπωμα για την Ελλάδα άνω των 100 εκατομμυρίων ευρώ.