Μεγάλη Συμμετοχή Συνέδρων και Χορηγών αναμένεται να έχουν τα LOGI.C 2020 σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Mε γοργό ρυθμό και έντονο ενδιαφέρον από την αγορά, παρά το θέρος, προετοιμάζονται τα εφετινά πολυσυνέδρια LOGI.C 2020, που θα γίνουν με υβριδικό μοντέλο, τόσο με φυσική παρουσία, όσο και με Live-streaming και on demand υπηρεσίες, στις 17-18 Σεπτεμβρίου στην Θεσσαλονίκη και στις 2-3 Οκτωβρίου στην Αθήνα.

Στα εφετινά συνέδρια οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να αξιοποιήσουν ένα νέο εργαλείο διεπαφής, κάνοντας Live chatting κατά τη διάρκεια του συνεδρίου μεταξύ τους, ή on demand. Το συνέδριο θα προβάλλεται και live ενώ η συμμετοχή θα είναι δυνατή και με διαδραστικό τρόπο, με την O.MIND CREATIVES να επενδύσει σε νέες τεχνολογίες, παρέχοντας πολλαπλές δυνατότητες στους συμμετέχοντες, και κρατώντας την αγορά logistics “connected».

Η αγορά δίνει και πάλι ψήφο εμπιστοσύνης στα LOGI.C με αρκετές εταιρείες να έχουν διασφαλίσει τη συμμετοχή τους, να χορηγούν το Συνέδριο, ενώ και το σύνολο των φορέων του κλάδου, υποστηρίζουν ενεργά τα LOGI.C. Η αγορά φαίνεται έτοιμη να επανεκκινήσει την συνεδριακή/εκθεσιακή σεζόν του φθινοπώρου, όπως αποτυπώθηκε και σε έρευνα προθέσεων για την επισκεψιμότητα, που διενήργησε το προηγούμενο διάστημα η διοργανώτρια εταιρεία O.MIND CREATIVES.

Συγκεκριμένα, η έρευνα έδειξε τα εξής:

  • Συντριπτική ήταν η απάντηση στην ερώτηση εάν θα παρακολουθήσουν τα στελέχη τα LOGI.C, καθώς το 87,7% απάντησε «ΝΑΙ» σε κάθε περίπτωση
  • Ένα 40,98% των στελεχών στην Αθήνα και ένα 61,05% στελεχών στην Θεσσαλονίκη, δήλωσαν «πολύ πιθανόν να επισκεφθούν με φυσική παρουσία» τα συνέδρια LOGI.C στους χώρους διεξαγωγής, ενώ
  • Κερδίζει έδαφος και η web συμμετοχή μέσω Live-streaming και της χρήσης των ειδικών «εργαλείων» που θα αξιοποιήσει η O.MIND CREATIVES μέσω του Eventora, καθώς οι απαντήσεις που ήταν θετικές για web συμμετοχή από όσους δηλώνουν ότι θα το παρακολουθήσουν, κυμαίνονται από 21,05% έως 35,12%
  • 55,4% των στελεχών εφοδιαστικής αλυσίδας χαρακτηρίζει ως «αρκετά θετική» την πρωτοβουλία να διοργανωθούν διπλά LOGI.C σε Θεσσαλονίκη – Αθήνα, όπου θα συζητηθούν και οι νέες συνθήκες που προκύπτουν από τη διαχείριση του Covid-19

Ήδη, μια σειρά σημαντικών εταιρειών από όλο το φάσμα της εφοδιαστικής αλυσίδας, στηρίζουν το συνεδριακό event σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ως χορηγοί, όπως: ΠΑΕΓΑΕ, Acmon Data, IBLS, Jungheinrich, Ekol Logistics, TΡΑΙΝΟΣΕ, VTG Rail, Cargo360°, GS1, LAS Solutions, Smartrans, Human Dynamics, Cima Software, IDS, Kolybiotis Group, Hyster, Inteklark, Tιτόπουλος Περονοφόρα, Truck & Cargo Insurance, Κατασκευαστική Καρπάθιος και αναμένονται πολλοί περισσότεροι.

Τα LOGI.C 2020 τελούν υπό την αιγίδα των ΣΒΕ & ΣΕΒΕ, ενώ Φορείς Υποστηρικτές είναι οι EEL, EEL Β. Ελλάδος, ILME, ΟΦΑΕ, ΣΥΝΔΔΕ&L, ΕΕΒΨ&L, ΠΕΕΔ.

Το πρόγραμμα των πάνελ, σε συνεργασία και με το Operations Center, αλλά και την Optilog Advisory Services, βρίσκεται υπό διαμόρφωση και θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη Αυγούστου.

 

 

Περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόγραμμα και τις θεματικές, αλλά και για το early booking έως 31/8 μπορείτε να βρείτε στο www.logisticsconferences.gr.