Μεγάλη διεθνής εξαγορά της Cargo Partner από την Nippon Express

Τη Δευτέρα, 8 Ιανουαρίου 2024, το Hofburg στην Βιέννη φιλοξένησε τον επίσημο εορτασμό που σηματοδοτεί την ολοκλήρωση της εξαγοράς της Cargo-partner από την NIPPON EXPRESS HOLDINGS, INC.

Στην online διεθνή συνέντευξη Τύπου που παρακολουθήσαμε, οι επικεφαλής της συμφωνίας ανακοίνωσαν σε πανηγυρικό κλίμα: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η NIPPON EXPRESS HOLDINGS, INC. ολοκλήρωσε την απόκτηση της ιστορικής ευρωπαϊκής εταιρείας logistics, Cargo Partner, κατόπιν της συμφωνίας μεταβίβασης μετοχών που συνήφθη στις 12 Μαΐου 2023. Για να γιορτάσουμε αυτή τη σημαντική περίσταση, φιλοξενήσαμε μια ειδική εκδήλωση για πελάτες και συνεργάτες στο Χόφμπουργκ της Βιέννης».

Η εναρκτήρια τελετή και η συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε έδωσαν το βήμα σε βασικά πρόσωπα τόσο από το cargo-partner όσο και από τον όμιλο NX για να συζητήσουν το στρατηγικό όραμα και τις συνεργατικές πρωτοβουλίες που διαμορφώνουν αυτή την εταιρική ένωση.  Αμφότεροι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την επιτυχή συνένωση, ενώ διευκρινίστηκε ότι η Cargo Partner θα συνεχίζει να λειτουργεί με τον τρόπου που έκανε υπό τον νέo CEO, Luca Ferrara ως μέρος πλέον της αλυσίδας της NX στις 49 χώρες που εξυπηρετεί.

Από την Cargo Partner ανέφεραν χαρακτηριστικά: «Καθώς ξεκινάμε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι με τον Όμιλο NX, εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας στους πιστούς πελάτες, τους συνεργάτες μας και ολόκληρη την κοινότητα της Cargo Partner. Η εμπιστοσύνη και η υποστήριξή σας συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχία μας και είμαστε βέβαιοι ότι αυτό το νέο κεφάλαιο θα επιφέρει ακόμη μεγαλύτερα επιτεύγματα».