Μείνετε ασφαλείς – Παρακολουθείστε από τον χώρο σας τα LOGI.C 2020 – Early Booking έως 31/8

Τη δυνατότητα της online συμμετοχής και παρακολούθησης μέσω Live streaming των φετινών συνεδρίων LOGI.C 2020, θα έχουν όλοι οι σύνεδροι, με την διοργανώτρια εταιρεία O.MIND CREATIVES να τους εξασφαλίζει την covid safe συμμετοχή τους στο συνεδριακό event με ηλεκτρονική μορφή.

Εκμεταλλευτείτε τη δυνατότητα του early booking έως 31 Αυγούστου και παρακολουθείστε live το πλούσιο θεματικό πρόγραμμα στη Θεσσαλονίκη, αξιοποιώντας τα “εργαλεία” networking της πλατφόρμας Eventora. Παρακολουθείστε το συνέδριο και περιηγηθείτε στα ψηφιακά περίπτερα των χορηγών, τόσο στο event της Θεσσαλονίκης στις 17 Σεπτεμβρίου με τη συνδιοργάνωση του Operations Center και στις 18 Σεπτεμβρίου με την συνδρομή και της Optilog Advisory Services αλλά και την συμμετοχή φορέων της Β. Ελλάδας, όσο και στο event της Αθήνας στις 2 και 3 Οκτωβρίου, σε ένα πολυθεματικό event.

Εφέτος, οι θεματικές έχουν έντονα γνωστικό και σεμιναριακό χαρακτήρα, καθώς σε όλες αναπόφευκτα θα υπάρξει ενημέρωση και διάχυση τεχνογνωσίας για τις ειδικές συνθήκες διαχείρισης των ειδικών συνθηκών που φέρνει ο Covid-19 σε όλα τα στάδια της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Με αξιόλογους συνεργάτες, συνδιοργανωτές και επιστημονικούς συνεργάτες, με την στήριξη όλων των συλλογικών και επαγγελματικών Φορέων του κλάδου, αλλά και την πολύτιμη υποστήριξη πλήθους χορηγών τα LOGI.C 2020, θα “ανοίξουν” τη συνεδριακή σεζόν του φθινοπώρου, με διττό μοντέλο λειτουργίας και πολλαπλά οφέλη για τους συμμετέχοντες.

 

Αξιοποιήστε το early booking

ΕΓΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ              ΕΓΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ