Λύση για εταιρικούς στόλους μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων από την Coral

Με την εταιρική κάρτα στόλου Coral Pass Prepaid οι επιχειρήσεις έχουν τον πλήρη έλεγχο της κατανάλωσης των καυσίμων τους

Η Coral Α.Ε. – Shell Licensee προσφέρει λύση στον ανεφοδιασμό εταιρικών στόλων μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων με την κάρτα Coral Pass Prepaid. Η προπληρωμένη κάρτα της Coral επαναφορτίζεται online άμεσα χωρίς τραπεζικά έξοδα συναλλαγής. Μέσω του Coral Pass online, ο υπεύθυνος στόλου, πέραν της άμεσης επαναφόρτισης, μπορεί και ελέγχει σε πραγματικό χρόνο τις συναλλαγές, απενεργοποιεί ή και αιτείται έκδοση νέων καρτών και λαμβάνει στατιστικές πληροφορίες, συμβάλλοντας έτσι στην καλύτερη διαχείριση του κόστους καυσίμων.

Η χρήση της κάρτας περιλαμβάνει απλά (Shell Unleaded & Shell Unleaded Diesel) και premium (Shell V-Power & Shell VP Diesel) προϊόντα καυσίμων και υπηρεσίες πρατηρίου, όπως πλύσιμο, αλλαγή λαδιών και αξεσουάρ αυτοκινήτου στα περισσότερα από 700 πρατήρια Shell σε όλη την Ελλάδα.

Η κάρτα Coral Pass Prepaid έρχεται να λύσει ένα σύνηθες ζήτημα μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων που αξιοποιούν εταιρικούς στόλους οχημάτων και αυτό είναι ο ανεφοδιασμός των οχημάτων από τους οδηγούς.

Η κάρτα είναι ευέλικτη, καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί από διαφορετικά οχήματα και οδηγούς της ίδιας επιχείρησης, ενώ, με τη διαδικασία της online επαναφόρτισης, οι οδηγοί μπορούν να εξυπηρετηθούν από τα κεντρικά της επιχείρησής τους, ανά πάσα στιγμή, ακόμα και όταν βρίσκονται στον δρόμο.

Επιπροσθέτως, μέσω του mobile application, ο οδηγός μπορεί να αναζητήσει κοντινά πρατήρια όταν υπάρχει ανάγκη ανεφοδιασμού. Έχει, επίσης, τη δυνατότητα να ενημερώνεται άμεσα για τη χρήση της κάρτας, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που καλύπτει και τους εφοδιασμούς που έχουν πραγματοποιηθεί για οποιαδήποτε χρονική περίοδο επιθυμεί.

Ο κ. Γιώργος Χατζόπουλος, Γενικός Διευθυντής της Coral Α.Ε., δήλωσε: «Ως ο κορυφαίος έμπορος λιανικής  στην κινητικότητα, προσπαθούμε πάντα να βρίσκουμε λύσεις στις ανάγκες των πελατών μας είτε πρόκειται για απλούς καταναλωτές είτε για εταιρικούς πελάτες. Με την κάρτα Coral Pass Prepaid, διαθέτουμε ένα προϊόν που λύνει τα χέρια σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις  -της πλειοψηφίας, δηλαδή, των επιχειρήσεων της χώρας- στην διαχείριση του ανεφοδιασμού του εταιρικού τους στόλου οχημάτων. Η κάρτα έχει λάβει ήδη αρκετά θετικά σχόλια από τους εταιρικούς μας  πελάτες και, σύμφωνα με την έρευνα ικανοποίησης πελατών που διεξάγουμε, 8 στους 10 μάς δήλωσαν πως θα την πρότειναν σε κάποιον συνεργάτη τους».

Η απόκτηση της εταιρικής κάρτας Coral Pass Prepaid μπορεί να γίνει άμεσα σε διάστημα 5 εργάσιμων ημερών.