
Κυκλοφόρησε το επετειακό τεύχος των 20 χρόνων κυκλοφορίας του περιοδικού Supply Chain & Logistics με πλούσια, όπως πάντα, ύλη και ένθετο το δεύτερο τεύχος του περιοδικού για το επαγγελματικό όχημα ‘Truck & Van’.
Στα βασικά σημεία της ύλης του μπορείτε να βρείτε:
- FACE TO FACE_ με την Mirela Senica, Αντιπρόεδρο της Διεθνούς Ομοσπονδίας Διαχείρισης Προμηθειών και Εφοδιασμού (IFPSM) η οποία μας λέει γιατί: «Οι Προμήθειες είναι πιο ισχυρές όταν συνδυάζουν την στρατηγική αριστεία με την πολιτισμική κατανόηση»
- BIRTHDAY COVER STORY_ Γίναμε 20 χρονών και το γιορτάζουμε μαζί σας! Ευχές από την αγορά για τα 20 χρόνια κυκλοφορίας του περιοδικού.
- COVER STORY_ Ο ρόλος των Προμηθειών στο Supply Chain Management. Οι procurement managers μας καλωσορίζουν στον μαγικό κόσμο τους!
- ΛΥΣΕΙΣ για την Εφοδιαστική Αλυσίδα_ Οι λύσεις της Unitrack για δύσκολα περιβάλλοντα
- HI-TECH_ Τι δείχνει η έρευνα της Entersoftone για το ΑΙ στις επιχειρήσεις;
Για να το ξεφυλλίσετε ηλεκτρονικά, πατήστε εδώ
