Και ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων στηρίζει ενεργά τα LOGIC 2022

Δυναμικά έχει ξεκινήσει η προετοιμασία για την διοργάνωση των logistics conferences LOGI.C 2022, με έμφαση στη Θεσσαλονίκη στις 10-11 Μαΐου, αλλά και στην Αθήνα στις 24-25 Ιουνίου. Ύστερα από τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Ελλάδος, και ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων, έθεσε την διοργάνωση της O.MIND CREATIVES και του περιοδικού Supply Chain & Logistics magazine, υπό την αιγίδα του, ενώ στελέχη του Δ.Σ. του θα εμπλακούν ενεργά και στα πάνελ συζήτησης των συνεδρίων.

Στα LOGI.C Θεσσαλονίκης, κατά την πρώτη ημέρα του συνεδρίου, ήτοι στις 10 Μαΐου, τα πάνελ θα είναι αφιερωμένα στην Λιμενική Διαχείριση, τα Logistics Beyond the Port, την ανάπτυξη των Συνδυασμένων Μεταφορών με έμφαση τη Β. Ελλάδα, ενώ θα υπάρχουν και συζητήσεις θεσμικού χαρακτήρα. Η δεύτερη ημέρα, 11 Μαΐου θα εστιάσει περισσότερο στην έννοια του Smart & Sustainable City, δίνοντας έμφαση σε μεθόδους, εφαρμοσμένες τακτικές και εταιρικές λύσεις για “έξυπνη” μεταφορά – Logistics – διαχείριση δικτύων και αειφορία στην σύγχρονη πόλη.

Το πρόγραμμα των LOGI.C ήδη διαμορφώνεται με γοργό ρυθμό και σημαντικούς επιστημονικούς συνεργάτες, όπως το ΙΜΕΤ/ΕΚΕΤΑ, το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος, τον ΣΕΒΕ και τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών, αλλά και την Optilog Advisory Services. Τα LOGI.C 2022 υποστηρίζουν συνολικά οι θεσμικοί φορείς του κλάδου της εφοδιαστικής και των εμπορευματικών μεταφορών, ενώ ήδη μεγάλα ονόματα της αγοράς, χορηγούν το event. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στο www.logisticsconferences.gr