Κάτι νέο έρχεται από το Supply Chain Institute! Τρεις συναντήσεις ανταλλαγής γνώσης και εμπειρίας

Η ιδέα για τις συναντήσεις ανταλλαγής γνώσης και εμπειρίας ξεκίνησε από την ανάγκη της αγοράς να μάθει σε βάθος  τον τρόπο με τον οποίο δουλεύουν σήμερα οι επιτυχημένες επιχειρήσεις και στην συνέχεια τα στελέχη να καταλήξουν στον τρόπο που ταιριάζει καλύτερα στην δική τους επιχείρηση.

Επιλέχτηκαν οι 3 κρίσιμοι / καίριοι πυλώνες της εφοδιαστικής αλυσίδας: Planning, Warehousing, Customer Service. Τα διαδραστικά workshops δεν είναι εκπαιδευτικά σεμινάρια. Είναι συναντήσεις στις οποίες οι συμμετέχοντες θα ακούσουν σύγχρονες μεθόδους που έχουν εφαρμοστεί και επιτυχημένες πρακτικές. Οι συμμετέχοντες θα λάβουν tips και σημεία προσοχής στον κάθε πυλώνα, θα δουν case studies, θα κάτσουν σε μικρές ομάδες  σε στρογγυλά τραπέζια, όπου με τη βοήθεια ενός facilitator θα προχωρήσουν τη σκέψη τους, θα δουλέψουν παίγνια και στο τέλος θα παρουσιαστεί το  outcome. Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημερίδας, με τη βοήθεια του televoting, θα σφυγμομετρείται η αγορά, θα βγαίνουν benchmarks και θα εξελίσσεται η σκέψη των στελεχών.

Σε έναν μοναδικό χώρο με θέα την Ακρόπολη, στο Eleon Loft, θα πραγματοποιηθούν τα 3 masterclass workshops, από τις 9:30 π.μ. έως τις 5:00 μ.μ. Με μεσοδιάστημα 3 εβδομάδων μεταξύ τους, το Planning έχει προγραμματιστεί για 24 Οκτωβρίου, το Warehousing 14 Οκτωβρίου & το Customer Service στις 5 Δεκεμβρίου. Σε κάθε ημερίδα, έμπειροι επαγγελματίες-ομιλητές θα μεταφέρουν γνώση, ενώ συντονισμένοι facilitators θα διευκολύνουν το ομαδικό έργο κάθε τραπεζιού.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες για να επιτευχθεί η διάδραση, ο ανοιχτός διάλογος με τους συμμετέχοντες και η άμεση απάντηση σε ερωτήματα. Στο τέλος, θα βγουν συμπεράσματα που θα προάγουν τη σκέψη και τη γνώση των συμμετεχόντων. Τα workshops απευθύνονται σε πάσης φύσεως επαγγελματίες εφοδιαστικής αλυσίδας (μεσαία και υψηλόβαθμα στελέχη) με ενδιαφέρον στους τομείς που θα συζητηθούν. Διατίθενται προνομιακά πακέτα για περισσότερες από μία συμμετοχές και συμμετοχή σε περισσότερα από ένα workshop.

Για πρώτη φορά όλοι μαζί ως μία ομάδα, εξελίσσουμε τις γνώσεις μας & μαθαίνουμε τον τρόπο που εργάζεται σήμερα η αγορά. Ανταλλάσσουμε απόψεις, συσσωρεύουμε εμπειρία. Ακούμε, Μιλάμε, Ψηφίζουμε, Δουλεύουμε στο workshop, Μαθαίνουμε… Γινόμαστε Καλύτεροι!

Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.scisce.eu ή στο 2106180104.