ΙΜΕΤ/ΕΚΕΤΑ & EEL Β. Ελλάδος σας προσκαλούν στα LOGI.C 2024 – Πέμπτη 11 Απριλίου για να ανακαλύψετε το Νέο Πρόσωπο της Θεσσαλονίκης μέσα από τις ευρωπαϊκές πρακτικές της

Τα εργαλεία που αξιοποιεί συνολικά η πόλης της Θεσσαλονίκης ως smart city, τα έργα που αναμένεται να ολοκληρωθούν μεσομακροπρόθεσμα, αναβαθμίζοντας τον ρόλο της ως κόμβου εμπορευματικών μεταφορών, αλλά και όσα αποκομίζουν οι φορείς της από την συμμετοχή τους σε ευρωπαϊκά προγράμματα, όπως το DISCO, θα αναλύσουν στα LOGI.C 2024 εκπρόσωποι του ΙΜΕΤ και της Ελληνικής Εταιρείας Logistics Βορείου Ελλάδος, που συνδιοργανώνουν ένα LOGI.C event, την Πέμπτη 11 Απριλίου στις 15.00 το μεσημέρι.

Το συνδυαστικό event, θα πραγματοποιηθεί αμέσως μετά τα επίσημα εγκαίνια της Έκθεσης ‘Logistics & Transports Thessaloniki Expo’, στο πλαίσιο της οποίας διοργανώνονται και τα φετινά LOGI.C Conferences 2024. Το event χωρίζεται σε δύο θεματικές ενότητες: α) Προκλήσεις και λύσεις βιώσιμων αστικών μεταφορών και β) Ψηφιοποίηση και συνεργατικά μοντέλα City Logistics.

Οι ομιλητές και εισηγητές προέρχονται από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, το ΙΜΕΤ, την ΕΕLB.E., ενώ έχουν ήδη επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους και εκπρόσωποι από την TIF-helexpo, την Vianox, την ACS κ.ά.

 

Δείτε περισσότερα στο https://logisticsconferences.gr/