Θ. Δημητριάδης: Η Logistics & Transport Thessaloniki Expo επιστρέφει δυναμικότερη και παγιώνεται σε εκθεσιακό θεσμό

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η έκθεση Logistics & Transport Thessaloniki Expo θα ανοίξει τις πύλες της, την Πέμπτη 10 Απριλίου, στην ΔΕΘ-HELEXPO -παράλληλα με την έκθεση Freskon- προσφέροντας στους χιλιάδες επισκέπτες της, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, την ευκαιρία να ενημερωθούν, έως το Σάββατο 12 Απριλίου, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις στους τομείς των logistics και μεταφορών και να ανακαλύψουν αποδοτικές λύσεις στην νέα εποχή των σύγχρονων εφοδιαστικών αλυσίδων.

Μετά την πολύ επιτυχημένη προηγούμενη πρώτη διοργάνωση, το 2024, η Logistics & Transport Thessaloniki Expo επιστρέφει και φέτος στην Θεσσαλονίκη και πλέον γίνεται θεσμός, όπως δήλωσε, κατά τη συνέντευξη Τύπου, ο  πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Ο.MIND CREATIVES και διοργανωτής της έκθεσης, Θεόδωρος Δημητριάδης.

Όπως ανέφερε, η περσινή πρώτη διοργάνωση αριθμούσε 90 εκθέτες από 5 χώρες και 8.500 επισκέπτες, ενώ, στην φετινή, τα αντίστοιχα νούμερα διαμορφώθηκαν σε 110 εκθέτες από 9 χώρες, με τις ξένες μάλιστα συμμετοχές να προέρχονται από Ιταλία, Αγγλία, Δανία, Ιρλανδία, Γερμανία, Ισπανία, Βουλγαρία, Σερβία και Βόρεια Μακεδονία.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Ο.MIND CREATIVES και διοργανωτής της έκθεσης, Θεόδωρος Δημητριάδης

 

Στην τοποθέτησή του, ο κ. Δημητριάδης επισήμανε ότι η Logistics & Transport Thessaloniki Expo δεν είναι ανταγωνιστική της έκθεσης «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», που διοργανώνεται επίσης από την O.MIND CREATIVES, στην Αθήνα, καθώς, όπως εξήγησε, από την Κεντρική Ελλάδα έως και την Β. Ελλάδα, υπάρχει σημαντική δραστηριότητα στον χώρο της εφοδιαστικής και έντονη επιχειρηματική δραστηριότητα που ζητάει να εξυπηρετηθεί από τις εταιρείες logistics.

«Η Θεσσαλονίκη είναι εμπορευματικός κόμβος για τα Βαλκάνια και την ΝΑ Ευρώπη, με το λιμάνι που διαθέτει, τις οδικές συνδέσεις, ενώ οι προοπτικές ανάπτυξης είναι πολύ μεγάλες, εάν αναπτυχθούν οι σιδηροδρομικές συνδέσεις και οι εμπορευματικές μεταφορές με το τρένο» τόνισε χαρακτηριστικά.

Στιγμιότυπο από τη συνέντευξη Τύπου

Η 2η έκθεση Logistics & Transport Thessaloniki Expo τελεί υπό την αιγίδα των υπουργείων Υποδομών & Μεταφορών και Ανάπτυξης, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενώ την στηρίζουν και οι παραγωγικοί φορείς της πόλης, ΣΒΕ, ΣΕΒΕ, η Ελληνική Εταιρεία Logistics B. Ελλάδος, ο Επιμελητηριακός Σύνδεσμος Μεταφορών και το Ινστιτούτο Μεταφορών Ελλάδος/ΕΚΕΤΑ.

Χορηγός της έκθεσης είναι ο Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης.

Δείτε όλους τους εκθέτες της 2ης Logistics & Transport Thessaloniki Expo εδώ.

Για να προ-εγγραφείτε ηλεκτρονικά στην έκθεση, πατήστε εδώ.