Η YALE γιορτάζει τα 100 χρόνια λειτουργίας της λανσάροντας 4 νέα ανυψωτικά μηχανήματα

Το 2020 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Yale Materials Handling καθώς γιορτάζει τα 100 χρόνια από την ίδρυση και λειτουργία της. Ήταν το 1920 όταν οι Αμερικάνοι μηχανολόγοι μηχανικοί Linus Yale Jr. και Henry Robinson Towne παρουσίασαν το πρώτο ηλεκτροκίνητο περονοφόρο όχημα στην τότε αμερικάνικη αγορά των logistics. Με αυτήν την κυκλοφορία, παράλληλα με μία ευρεία γκάμα νέων μηχανημάτων για τον εξοπλισμό αποθηκών, γεννήθηκε επίσημα η μάρκα Yale®.

Η Yale συνδυάζει την επέτειο των 100 χρόνων της με την επέκταση της γκάμας των προϊόντων της, λανσάροντας τέσσερα νέα, εντυπωσιακά ανυψωτικά μηχανήματα για εφαρμογές χαμηλής έντασης. Αφού ερεύνησε διεξοδικά τις τρέχουσες τάσεις, διαπίστωσε την ανάγκη της αγοράς, για προϊόντα που παρέχουν υψηλά επίπεδα απόδοσης και παραγωγικότητας, αλλά που χρησιμοποιούνται μόνο για μικρές περιόδους κάθε φορά.

Για να καλύψει αυτές τις νέες ανάγκες των επιχειρήσεων για διακίνηση φορτίων, η Yale δημιούργησε και λανσάρει νέα ανυψωτικά μηχανήματα, το ηλεκτροκίνητο stacker πεζού χειριστή MS15UX και το ηλεκτροκίνητο παλετοφόρο οριζοντίου μεταφοράς με πλατφόρμα MP20XUX. Ακολουθεί η σειρά πετρελαιοκίνητων περονοφόρων με αντίβαρα από 2 έως 3,5 τόνων GP20-35UX καθώς και το αντίστοιχο τετράτροχο ηλεκτροκίνητο από 1,5 έως 3,5 τόνους ERP15-35UX.

Αυτές οι προσθήκες στην γκάμα των προϊόντων της Yale είναι ιδανικές για πελάτες που επικεντρώνονται σε περιπτώσεις που απαιτείται διακεκομμένη χρήση λιγότερων ωρών, αλλά εξακολουθούν να χρειάζονται ένα μηχάνημα ικανό να αναλάβει και να φέρει εις πέρας εργασίες υψηλής παραγωγικότητας. Για τις περιπτώσεις που απαιτείται η χρήση ενός περονοφόρου για τη μεταφορά φορτίων, που δεν χρησιμοποιείται για πολλές ώρες εργασίας ανά ημέρα, τα νέα ανυψωτικά μηχανήματα της Yale προσφέρουν τη λύση!

Τα ανυψωτικά μηχανήματα της Yale® αντιπροσωπεύονται κατά αποκλειστικότητα στην Ελλάδα από την ΑΝΥΜΗ Τιτόπουλος Ε.Π.Ε. (www.titopoulos.gr), εταιρεία εμπορίας, επισκευής, βραχυχρόνιας και μακροχρόνιας μίσθωσης και σέρβις ανυψωτικών μηχανημάτων.