Η VFS πιστοποιήθηκε με το Ιδιωτικό Σχήμα Πιστοποίησης TÜV AUSTRIA CoVid Shield

Η VFS, σεβόμενη τους εργαζόμενούς της και τους συνεργάτες της, έλαβε την πρωτοποριακή πιστοποίηση TÜV AUSTRIA CoVid Shield, σε επίπεδο «Principal», το οποίο αποτελεί μια ιδιαίτερα σημαντική εγγύηση ετοιμότητας και ένα κίνητρο σιγουριάς, για την πρόληψη κατά της εξάπλωσης του Covid-19.

Με το σχήμα πιστοποίησης TÜV AUSTRIA CoVid Shield, το οποίο αποτελεί «εγγύηση» και «διαβατήριο» επιχειρηματικής συνέχειας και αξιοπιστίας, επιβεβαιώνεται ότι :

  • Λαμβάνουν τα απαραίτητα μέτρα, εφαρμόζουν τις κατάλληλες διαδικασίες και τις ενδεδειγμένες από τις αρμόδιες αρχές και την επιστημονική κοινότητα πρακτικές για την αποφυγή της μετάδοσης του ιού
  • Παρέχουν τα μέσα και τις υποδομές που απαιτούνται για την εφαρμογή των διαδικασιών και πρακτικών
  • Διαθέτουν κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό και συνεχώς επικαιροποιούν με προγράμματα εκπαίδευσης το προσωπικό τους για την τήρηση των διαδικασιών και των νέων οδηγιών ως αυτές ενημερώνονται από τους Εθνικούς Οργανισμούς Υγείας και άλλους θεσμούς (π.χ. ΠΟΥ)
  • Ενημερώνουν και καθοδηγούν κατάλληλα όλους όσοι εισέρχονται ή φιλοξενούνται στους χώρους της επιχείρησης, για την αποφυγή της μετάδοσης του ιού

H VFS ιδρύθηκε το 2007 και δραστηριοποιείται στον κλάδο των μεταφορών και συγκεκριμένα στις μεταφορές δεμάτων και μικροαντικειμένων. Το όνομα της εταιρείας προκύπτει από τα αρχικά Very Fast Service, τονίζοντας το ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα δηλαδή την πολύ γρήγορη αποστολή των μεταφερόμενων δεμάτων.

Η VFS αναλαμβάνει ως πελάτες μόνο επιχειρήσεις, ανεξάρτητα αν ο παραλήπτης είναι επιχείρηση ή ιδιώτης. Οι επιχειρηματικές δραστηριότητες της επιχείρησης εξειδικεύονται στις Β2Β (Business to Business) υπηρεσίες.

Το σχήμα πιστοποίησης TÜV AUSTRIA CoVid Shield απευθύνεται σε επιχειρήσεις φιλοξενίας (ξενοδοχεία, καταλύματα), εστίασης, παρασκευής και μεταποίησης τροφίμων, μεταφορικές εταιρείες και εφοδιαστική αλυσίδα (supply chain), λιανικού εμπορίου (supermarkets, εμπορικά καταστήματα, εμπορικά κέντρα), άθλησης και γυμναστικής, δημόσιες υπηρεσίες, εκπαιδευτικά κέντρα, σχολεία, εταιρείες διαχείρισης εγκαταστάσεων (facility management) κ.ά.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Ιδιωτικό Σχήμα Πιστοποίησης TÜV AUSTRIA CoVid Shield μπορείτε να δείτε εδώ: https://buff.ly/2KJxAIu