Η projectyou απέσπασε 2 βραβεία στα Education Leaders Awards

Η projectyou μαζί με την TÜV HELLAS (TÜV NORD) τιμήθηκαν με την απονομή δύο βραβείων στα Education Leaders Awards 2023. Το έργο τους «Αναπτύσσοντας τα Soft Skills των εργαζομένων του μέλλοντος» απέσπασε το SILVER AWARD στην κατηγορία Ανάπτυξη Οριζόντιων Δεξιοτήτων, ενώ το έργο τους για την «Τηλεκπαίδευση ως ευκαιρία και όχι ως αδιέξοδο» απέσπασε το BRONZE AWARD στην κατηγορία Online και Εκπαίδευση Εξ Αποστάσεως. Η Τελετή Απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023, στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Η βράβευση σε αυτές τις κατηγορίες είναι πολύ σημαντική για την projectyou, η οποία εδώ και 15 χρόνια επενδύει στην αξία των soft skills και στην ανάδειξη της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

«Τα βραβεία αυτά αποδεικνύουν τη σημασία της υγιούς συνεργατικότητας στο χώρο των επιχειρήσεων. Γι’ αυτό και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την TÜV HELLAS (TÜV NORD), που είναι συνοδοιπόρος μας εδώ και τρία χρόνια και με το κύρος και την ποιότητα των υπηρεσιών της έκανε ακόμα πιο ξεχωριστά αυτά τα δύο βραβεία» ανέφερε η projectyou.