Η OMONIA TRANS για πολλοστή φορά δίπλα στα παιδιά και στις ανάγκες τους

Για τους ανθρώπους της OMONIA TRANS, η στήριξη του περιβάλλοντος, του πολιτισμού, της κοινωνίας και των ευπαθών ομάδων αποτελεί μέρος του DNA τους -από τις πρώτες ημέρες που δημιουργήθηκε η εταιρεία- εδώ και 40 και πλέον χρόνια. Υπάρχει, όμως, μια συγκεκριμένη δράση που τους γεμίζει χαρά, ίσως περισσότερο από κάθε άλλη: η στήριξη των παιδιών σε ανάγκη.

Αυτή τη φορά, το μη κερδοσκοπικό Σωματείο «ΔΕΣΜΟΣ» ένωσε την ευαισθησία της OMONIA TRANS με την ανάγκη του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Απόρων Παίδων Καλαμάτας “ΦροντίΖΩ”, που λειτουργεί υπό την αιγίδα της Κοινωνικής – Φιλανθρωπικής Οργάνωσης KOSMOSepa.

Με ενθουσιασμό, αλλά και ιδιαίτερη συγκίνηση, οι άνθρωποι της Omonia Trans προχώρησε στη στήριξη του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Απόρων Παίδων Καλαμάτας “ΦροντίΖΩ”, το οποίο φροντίζει για τη μόρφωση και τη σωστή διατροφή των παιδιών με σκοπό την ηθική, ψυχολογική και οικονομική υποστήριξη των αποκλεισμένων κοινωνικά παιδιών και των οικογενειών τους.

 

 

Τόσο το προσωπικό, όσο και η διεύθυνση της OMONIA TRANS, λειτουργώντας ως μια ομάδα, συγκέντρωσαν χρήματα με τα οποία αγόρασαν παιχνίδια για τα άπορα παιδιά. Συναρμολογούμενα, puzzles, επιτραπέζια και άλλα εκπαιδευτικά παιχνίδια που θα απασχολήσουν δημιουργικά τα 75 παιδιά που φιλοξενούνται στο Κέντρο.

Η CEO της εταιρείας OMONIA TRANS κ. Φωτεινή Γιαννοπούλου, μαζί με τον κ. Παναγιώτη Πατσιώτη, Head of Warehouse Operations ταξίδεψαν στην Καλαμάτα και συνάντησαν την υπεύθυνη του «ΦροντίΖΩ», κα Ευτυχία Μάλαμα, για να παραδώσουν οι ίδιοι τα παιχνίδια στο Κοινωνικό Φροντιστήριο.  Περιττό να αναφερθεί ότι η χαρά των παιδιών ήταν πέρα από κάθε περιγραφή!

Η OMONIA TRANS θα συνεχίσει, με όλες της τις δυνάμεις να στηρίζει παρόμοιες ενέργειες. Τα παιδιά είναι το μέλλον του κόσμου μας. Ας δημιουργήσουμε έναν καλύτερο κόσμο γι’ αυτά!