Η Marian Raluca, από την IRU, keynote speaker στα LOGI.C Θεσσαλονίκη, 10 Μαΐου

Με την συμμετοχή της κας Marian Raluca, Director EU Advocacy & General Delegate IRU, ως keynote speaker ξεκινά το Round Table Discussion Panel στα μέσα της πρώτης ημέρας (10 Μαίου) με τίτλο “Strategic Discussion for Strategic Growth”, στο πλαίσιο των συνεδρίων logistics conferences, LOGI.C 2022 στο Porto Palace. H αξιωματούχος της IRU, θα μας μεταφέρει εμπειρίες και σκέψεις αναφορικά με την στρατηγική ανάπτυξη των εμπορευματικών μεταφορών, θα απαντήσει σε ερωτήματα αναφορικά με τις δυσκολίες που δημιουργεί η πολεμική σύρραξη στην Ουκρανία, ενώ θα απαντήσει και σε ερωτήσεις του κοινού για το μέλλον των εμπορευματικών μεταφορών, την ψηφιοποίηση της οδικής μεταφοράς και το μεγάλο θέμα της έλλειψης επαγγελματιών οδηγών.

Η συμμετοχή της κας Raluca, θα συνοδευτεί από την συμμετοχή και του προέδρου της ΟΦΑΕ κ. Απόστολου Κενανίδη, στο πάνελ αυτό στρογγυλής τραπέζης, όπου επίσης συμμετέχουν εκπρόσωποι φορέων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, και θα συζητήσουν θέματα στρατηγικής ανάπτυξης των μεταφορών και logistics, την Τρίτη 10 Μαίου, στο Porto Palace, στο πλαίσιο των LOGI.C 2022.

Για τις εγγραφές σας πατήστε εδώ

Υπενθυμίζεται ότι το συνέδριο LOGI.C στη Θεσσαλονίκη θα πλαισιώνει και εμπορική έκθεση σε παρακείμενο χώρο του Porto Palace με ελεύθερη είσοδο.

Δείτε περισσότερα εδώ