Η Kapelis Packaging βραβεύτηκε ως “Diamond of the Greek Economy” για τρίτη συνεχόμενη φορά

Η Kapelis Packaging διακρίθηκε ξανά ανάμεσα στις δυναμικότερες ελληνικές επιχειρήσεις και βραβεύτηκε ως “Diamond of the Greek Economy 2021” ( https://kapelis.gr/teleutaia-nea/ ) για την υγιή και αναπτυσσόμενη επιχειρηματική της δραστηριότητα. Η συγκεκριμένη διάκριση αναδεικνύει τις δυναμικότερες και υγιέστερες ελληνικές επιχειρήσεις, στηριζόμενη σε συγκεκριμένους οικονομικούς δείκτες και κριτήρια, όπως η κερδοφορία, η δανειακή επιβάρυνση, η ρευστότητα, η σχέση ιδίων προς ξένα κεφάλαια κ.λπ. Ταυτοχρόνως, συνυπολογίζονται συγκεκριμένοι παράγοντες, όπως τα επενδυόμενα κεφάλαια από μέρους των εταιρειών, η πολιτική τους στο ανθρώπινο δυναμικό, καθώς επίσης και η αντίστοιχη σε θέματα εταιρικής και κοινωνικής ευθύνης.

Η επανάληψη της διάκρισης, που έρχεται ως επιστέγασμα της επένδυσης στις νέες, 4.000 τ.μ., υψηλών προδιαγραφών εγκαταστάσεις της, αλλά και της διαρκούς επένδυσης σε έμψυχο δυναμικό, επισφραγίζει τη δυναμική παρουσία της εταιρείας Kapelis Packaging στην ελληνική αγορά, αποδεικνύοντας και πάλι την ηγετική της θέση στον τομέα της συσκευασίας και καταδεικνύοντας ξανά τις δυνατότητες ανάπτυξής της.

«Πιστεύουμε ότι, με την αναγνωρισιμότητα και τη σκληρή δουλειά, η Kapelis Packaging από κοινού με τους αξιότιμους συνεργάτες της θα συνεχίσει να κυριαρχεί στον κλάδο της συσκευασίας. Στους δύσκολους καιρούς που συνεχίζουμε όλοι να διανύουμε, η διάκριση αυτή μας γεμίζει αισιοδοξία και δύναμη να συνεχίζουμε» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Kapelis Packaging.