Η Jungheinrich Hellas απέκτησε την πιστοποίηση Great Place to Work® για δεύτερη συνεχή χρονιά

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η Jungheinrich Hellas απέκτησε την πιστοποίηση του Great Place to Work®, μετά από αξιολόγηση, η οποία πραγματοποιήθηκε από τον οργανισμό Great Place to Work® Hellas.

Τον Απρίλιο του 2023, το σύνολο των εργαζόμενων της εταιρείας κλήθηκε να συμμετάσχει στην ανώνυμη έρευνα του οργανισμού Great Place to Work® Hellas. Σημειώνεται ότι η διαδικασία αξιολόγησης ως Great Place to Work βασίστηκε σε ανώνυμο ερωτηματολόγιο Trust Index, το οποίο περιλαμβάνει αξίες σημαντικές για κάθε εργασιακό περιβάλλον, όπως η αξιοπιστία της διοίκησης, ο σεβασμός προς τους εργαζομένους, η δικαιοσύνη, το αίσθημα υπερηφάνειας και η συναδελφικότητα.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η Jungheinrich Hellas απέκτησε την πιστοποίηση Great Place to Work®, έχοντας σημειώσει σημαντική άνοδο σε όλους τους δείκτες, συγκριτικά με την περσινή χρονιά! Συγκεκριμένα, λαμβάνοντας υπόψη τα αποτελέσματα της περσινής έρευνας και ακούγοντας τη φωνή των ανθρώπων της, η Jungheinrich Hellas ανέλαβε πρωτοβουλίες και υλοποίησε δράσεις βασισμένες στις περιοχές προς βελτίωση, ενδυναμώνοντας, παράλληλα, τα ήδη θετικά της αποτελέσματα.

Αυτή η διάκριση επιβεβαιώνει για ακόμα μια φορά έμπρακτα την αφοσίωση της εταιρείας στην διαμόρφωση και εδραίωση μιας ισχυρής εταιρικής κουλτούρας, που παρέχει ίσες ευκαιρίες και κίνητρα σε όλους τους εργαζόμενους, σε ένα σύγχρονο και ασφαλές περιβάλλον εργασίας.

Ενδεικτικό της εξαιρετικά θετικής εικόνας που έχουν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι της εταιρείας, είναι πως στην συντριπτική τους πλειοψηφία:

  • Θεωρούν ότι η εταιρεία λειτουργεί με ειλικρίνεια και βάση ηθικών επιχειρηματικών πρακτικών
  • Νιώθουν υπερήφανοι για τον οργανισμό στον οποίο εργάζονται και τη συνεισφορά του στο κοινωνικό σύνολο
  • Αισθάνονται ότι προσφέρουν έμπρακτα στην εταιρεία
  • Θέλουν να εργάζονται για μεγάλο χρονικό διάστημα στην εταιρεία

Αξίζει, επίσης, να αναφερθεί το ιδιαίτερα υψηλό ποσοστό (98%) που καταγράφεται σε θέματα Διαφορετικότητας και Συμπερίληψης (Diversity & Inclusion).

Με αφορμή την απόκτηση της πιστοποίησης του Great Place to Work®, η Γενική Διευθύντρια της Jungheinrich Hellas, Έλενα Καλλονά, δήλωσε: «Καθώς συνεχίζουμε να πλοηγούμαστε σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό τοπίο, αναγνωρίζουμε και επενδύουμε στην σημασία της ικανοποίησης ενός εκ των πιο σημαντικών μας stakeholders, που δεν είναι άλλοι από τους εργαζόμενούς μας. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που το αναγνωρίζουν και επιβραβεύουν με τον καλύτερο τρόπο τις καθημερινές μας προσπάθειες, για τη βελτίωση και την αναβάθμιση του εργασιακού μας περιβάλλοντος. Σας ευχαριστώ πολύ!».

Σχετικά με το Great Place to Work®

Το Great Place to Work®, με εκπροσώπηση σε περισσότερες από 60 χώρες σε όλο τον κόσμο, ερευνά και αξιολογεί επιχειρήσεις, για πάνω από 30 χρόνια, με στόχο το «χτίσιμο μιας καλύτερης κοινωνίας, βοηθώντας τις εταιρείες να βελτιώσουν το εργασιακό τους περιβάλλον». Το Great Place To Work® χρησιμοποιεί το ερευνητικό εργαλείο / ερωτηματολόγιο Trust Index© για την αποτύπωση των απόψεων των εργαζομένων σχετικά με την ποιότητα των εργασιακών σχέσεων, με τη διοίκηση, την εργασία τους αλλά και τους συναδέλφους τους. Παραπάνω πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.