Η INTERTRANS στηρίζει το Εθνικό Σύστημα Υγείας στη μάχη κατά του Covid-19

Μια ανθρώπινη αλυσίδα αλληλεγγύης δημιουργήθηκε από το Nettetal της Γερμανίας έως την Θεσσαλονίκη, για να φτάσει ένα ολόκληρο φορτηγό της INTERTRANS με νοσοκομειακά κρεβάτια  και προστατευτικό υλικό για υγειονομικό προσωπικό στη συμπρωτεύουσα και από εκεί να διανεμηθεί σε νοσοκομεία της Ελλάδας.  

 

Στην INTERTRANS αποφάσισαν με ευθύνη να γίνουν κρίκος της αλυσίδας αυτής και φρόντισαν αφιλοκερδώς να φτάσει το πολύτιμο φορτίο με συνέπεια και ασφάλεια στον προορισμό του, σε συνεργασία με τον ανταποκριτή της  KLG EUROPE .

 

Τη δωρεά των υλικών έκανε ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός  Human Plus e.V. www.Human-Plus.org και προορίζονται για τα παρακάτω νοσοκομεία:

 

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΞΑΝΘΗΣ

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ

Ε.Σ.Υ. ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ

Ε.Σ.Υ. ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΡΟΔΟΠΟΛΕΩΣ

 

 

Ο κ. Γεώργιος Τσακίρης, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας INTERTRANS, δήλωσε: «Στόχος της εταιρείας μας ήταν, με αυτή την συμβολική κίνηση να στηρίξουμε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές του Εθνικού Συστήματος Υγείας της χώρας μας, που με πραγματική αυταπάρνηση δίνουν, καθημερινά, μια σκληρή μάχη, σώζοντας τις ζωές συμπολιτών μας που προσβλήθηκαν από τον Covid-19».