Η Hyster χορηγός του 16ου συνεδρίου GreenPort

Η Hyster, αποτελεί έναν από τους βασικούς χορηγούς του 16ου συνεδρίου GreenPort που θα διεξαχθεί στις 20-22 Οκτωβρίου 2021 στο μεγαλύτερο λιμάνι της Ελλάδας, τον Πειραιά. Βασικός στόχος του συνεδρίου είναι η δημιουργία ανοικτών διαύλων επικοινωνίας του κλάδου που ασχολείται με την διαχείριση των λιμανιών.

Στο συνέδριο, θα γίνουν αναφορές σχετικά με την αειφόρο ανάπτυξη καθώς και διάφορες πρακτικές που θα παρουσιάσουν στους συμμετέχοντες τους καλύτερους τρόπους μείωσης του αποτυπώματος άνθρακα. Επιπροσθέτως, στόχος είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού σε περιβαλλοντικά θέματα, αλλά και η προσθήκη επιπλέον δράσεων για την προστασία του. Τέλος, οι ομιλητές θα καλύψουν ποικίλα θέματα που απασχολούν άμεσα τον καθένα όπως το νέο κλιματολογικό σχέδιο της Ε.Ε., τεχνικές και οικονομικές προκλήσεις σχετικά με τις παραθαλάσσιες πηγές ενέργειας, καθώς επιπλέον τις δράσεις που θα εισάγουν νέους τρόπους τροφοδοσίας και καυσίμων.

Το 2019, το συνέδριο συγκέντρωσε 213 συμμετοχές από 28 χώρες. Σε αυτές τις συμμετοχές συμπεριλαμβάνονταν μεταξύ άλλων λιμάνια από όλο τον κόσμο, ναυτιλιακές εταιρείες καθώς επιπλέον εταιρείες logistics. Οι επισκέπτες, θα έχουν την δυνατότητα στο φετινό συνέδριο να επισκεφθούν και να γνωρίσουν από κοντά την ηγετική κατασκευάστρια εταιρεία ενώ για κρατήσεις και περισσότερες πληροφορίες μπορεί κανείς να επισκεφθεί το επίσημο website του συνεδρίου.

Η Hyster αποτελεί μία από τις σημαντικότερες συμμάχους των μεγαλύτερων λιμανιών του κόσμου σχετικά με τον εξοπλισμό διαχείρισης φορτίων. Η εταιρεία διαθέτει μία τεράστια γκάμα ανυψωτικών μηχανημάτων ανάλογα τις ανάγκες του κάθε επαγγελματία. Από την μία υπάρχουν αυτά που εφαρμόζουν τέλεια σε μία μικρή αποθήκη. Από την άλλη, κατασκευάζονται πανίσχυρα ανυψωτικά που διαχειρίζονται περισσότερους από 52 τόνους. Με ένα μεγάλο δίκτυο αντιπροσώπων, είναι σε θέση να υποστηρίζει όλες τις επιχειρήσεις, με καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες που έχουν στόχο την μείωση των εξόδων αλλά και την αύξηση της παραγωγικότητας.

Η αμερικανική κατασκευάστρια εταιρεία εκπροσωπείται στην Ελλάδα αποκλειστικά από την Kolibioti Group (www.kolibioti.gr).