Η Ford Νο 1 σε πωλήσεις επαγγελματικών οχημάτων σε Ευρώπη και Ελλάδα

Σε μια περίοδο που η διαθεσιμότητα και οι παραγωγές αυτοκινήτων επανέρχονται στην κανονικότητα, οι Έλληνες επαγγελματίες οδηγοί και διαχειριστές στόλων αποδεικνύουν για ακόμα μια φορά έμπρακτα την προτίμηση και εμπιστοσύνη τους στην ολοκληρωμένη γκάμα των LCV μοντέλων Ford, τα οποία διαχρονικά ανταποκρίνονται με επιτυχία στις υψηλές προσδοκίες και απαιτήσεις του κλάδου, προσφέροντάς τις πιο ανταγωνιστικές, προηγμένες και αξιόπιστες λύσεις που αποδεδειγμένα αντέχουν στο χρόνο και υποστηρίζουν ιδανικά κάθε επαγγελματική δραστηριότητα.

Ως επισφράγισμα της εξαιρετικής δυναμικής που συνεχίζουν να επιδεικνύουν στην χώρα μας τα επαγγελματικά μοντέλα της μάρκας, η Ford είναι η Νο 1 εταιρεία σε ταξινομήσεις νέων LCVs στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία πωλήσεων (πηγή: ΣΕΑΑ), κατά τη διάρκεια των τριών πρώτων μηνών του 2023, τα επαγγελματικά μοντέλα Ford καταλαμβάνουν μερίδιο 27,4% επί του συνόλου της αγοράς υπερδιπλασιάζοντας τις εμπορικές τους επιδόσεις στην κατηγορία σε σχέση με τα επίπεδα του 2022.

Το σκληροτράχηλο Ranger παραμένει ο πρωταγωνιστής αλλά και το best seller της γκάμας Ford στην κατηγορία των επαγγελματικών οχημάτων, εκμεταλλευόμενο την παρουσία του νέου πανίσχυρου Ranger Raptor με κινητήρα V6 Ecoboost.

Εξαιρετική στην ελληνική αγορά είναι και η παρουσία του Ford Transit, το οποίο διατίθεται και με αμιγώς ηλεκτρικό κινητήρα, και βρίσκεται στην κορυφή της κατηγορίας των ηλεκτρικών Van 2T, επιτυγχάνοντας μερίδιο 47%.

Συγχρόνως, αυξήθηκε η δυναμική και των υπολοίπων LCV μοντέλων Ford, με το Transit Connect & Transit Courier να αυξάνουν εντυπωσιακά τις πωλήσεις τους  και το Transit Custom να επιτυγχάνει αύξηση κατά 34% σε σχέση με το 1ο τρίμηνο του 2022.

Ενημερωθείτε για την πλήρη σειρά επαγγελματικών της Ford εδώ.