Η EEL στέκεται δίπλα στους πυρόπληκτους

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Εταιρείας Logistics (EEL), πλήρως ευαισθητοποιημένο από τις τελευταίες τραγικές εξελίξεις των πυρκαγιών που συνεχίζουν να πλήττουν τούτη την ώρα τη χώρα μας, πήρε την πρωτοβουλία της άμεσης ενίσχυσης του έργου της «Αποστολής» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Αγοράστηκαν και στάλθηκαν είδη πρώτης ανάγκης και προσωπικής υγιεινής, τα οποία βρίσκονται στις αποθήκες του Οργανισμού, με σκοπό να διαμοιραστούν στους συνανθρώπους μας που βιώνουν την απόγνωση της καταστροφής.

Όπως και στις προηγούμενες καταστροφικές πυρκαγιές του 2007 , οι άνθρωποι της Ελληνικής Εταιρείας Logistics, οι επαγγελματίες της εφοδιαστικής, έπαιξαν πρωταγωνιστικό ρόλο στη συνδρομή των συνανθρώπων μας και ευελπιστούμε πως και αυτήν τη φορά θα ανταποκριθούν στο κάλεσμά μας που επίκειται τις επόμενες ημέρες και θα αφορά τις στοχευμένες δράσεις που σχεδιάζει ο Οργανισμός.

Όπως αναφέρει η EEL, όλοι μαζί θα μπορέσουμε για άλλη μια φορά να δώσουμε έμπρακτα το μήνυμα της συμπαράστασης και της ελπίδας για το νέο ξεκίνημα που χρειάζονται οι συνάνθρωποι μας στη Β. Αττική, την Εύβοια, την Πελοπόννησο.