Η CELESTINO επέλεξε την Mantis για τη βελτιστοποίηση των διαδικασιών της Εφοδιαστικής Αλυσίδας της

Η CELESTINO είναι μια ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο της μόδας από το 1974 και εμπορεύεται επώνυμα προϊόντα, ενώ παράλληλα έχει και τη δική της γραμμή παραγωγής. Με τη στροφή στην ψηφιακή εποχή, το 2013  διεύρυνε την παρουσία της και στο διαδίκτυο και εξυπηρετεί πελάτες σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ παράλληλα έχει διευρύνει το δίκτυο μέσω franchisees σε χώρες εκτός Ελλάδας, όπως του Debenhams Group στην Κύπρο.

Με περισσότερους από 400 εργαζόμενους, 40 φυσικά καταστήματα στην Ελλάδα και την Ευρώπη και με εντυπωσιακή παρουσία στο διαδίκτυο, η CELESTINO, με ένα τεράστιο φάσμα σχεδίων και υλικών καταφέρνει να συνδυάζει επιτυχώς τη μοντέρνα και προσιτή εικόνα των fast fashion brands με την ποιότητα αυτών του luxury.

Στο πλαίσιο της αυξανόμενης δυναμικής και της διαρκούς επέκτασής της, η CELESTINO επέλεξε να επενδύσει στο Logistics Vision Suite WMS της Mantis  καθώς πρόκειται για μια ευέλικτη, δοκιμασμένη και διεθνώς αναγνωρισμένη στον χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου λύση Διαχείρισης Αποθηκών WMS (Warehouse Management System).

H ευελιξία στην υλοποίηση του συστήματος LVS-WMS και η προσαρμογή του στις ιδιαίτερες απαιτήσεις της CELESTINO θεωρήθηκε σίγουρο πως θα οδηγήσει άμεσα στη βελτιστοποίηση (optimization) των διαδικασιών αποθήκευσης και διανομής της επιχείρησης λαμβάνοντας υπόψη τα σχέδια και τον μελλοντικό προγραμματισμό ανάπτυξής της.

Κριτήριο αυτής της επιλογής ήταν, επίσης, οι αυξημένες δυνατότητες άμεσης επικοινωνίας και συνεργασίας του LVS-WMS με πλατφόρμες e-commerce και συστήματα  Automated Material Handling Systems (AMHS), καθώς και οι ήδη ενσωματωμένες δυνατότητες χρήσης έξυπνων και οικονομικά αποδοτικών αυτοματισμών, όπως Put Wall, Sorters