Η Asprokat ολοκλήρωσε την ανακατασκευή κτηρίου στον Ασπρόπυργο και τα καινούρια κτήρια στην Χαλκίδα της DRUCKFARBEN HELLAS

Το έργο στον Ασπρόπυργο ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2020 και ολοκληρώθηκε τον Μάιο. Η ανακατασκευή τμήματος των υφιστάμενων κτηρίων, η οποία εκτελέστηκε με προκατασκευή από σκυρόδεμα και μεταλλική στέγη με πυραντίσταση 90 λεπτών, καθώς και οι επεκτάσεις (διώροφοι χώροι γραφείων), επίσης μελετημένοι με τη μέθοδο της προκατασκευής από σκυρόδεμα, ολοκληρώθηκαν μέσα σε επτά μήνες, με τη μικρότερη δυνατή όχληση στην εν λειτουργία μονάδα.

Το έργο περιλαμβάνει συνολικά έκταση 3.400 τ.μ. χώρων παραγωγής και αποθήκης και έκταση 700 τ.μ. χώρων γραφείων που προστίθενται στο συγκρότημα προκατασκευασμένων κτηρίων του ομίλου DFH επιφανείας 9.500 τ.μ.,  εξ ολοκλήρου κατασκευασμένο από την Asprokat.

Παράλληλα, έχει ξεκινήσει από τον Απρίλιο η κατασκευή – επέκταση ισογείου βιομηχανικού κτηρίου με συνολική επιφάνεια 1.000 τ.μ. στην Χαλκίδα. Το έργο αναμένεται να παραδοθεί το αμέσως επόμενο διάστημα.