Η ΟΦΑΕ ανοίγει τον φάκελο των Συνδυασμένων Μεταφορών στα Βαλκάνια στην εσπερίδα της στα LOGI.C Conferences 2024

Keynote Speaker ο πρόεδρος του BSEC Urta Eduart Kasa στις 12 Απριλίου

Έχοντας ως βασικό πλεονέκτημα την γεωγραφική της θέση και στην συνέχεια την συγκέντρωση της αγροτικής δραστηριότητας της χώρας στην ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας, αλλά και έπειτα από την ανάπτυξη των υποδομών και των δικτύων μεταφοράς τα τελευταία χρόνια γύρω από την πόλη, η Θεσσαλονίκη μπορεί να αποτελέσει έναν από τους μεγαλύτερους διεθνείς διαμετακομιστικούς κόμβους στη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Στόχος της ΟΦΑΕ είναι να αναδείξει αυτήν ακριβώς την προοπτική, μέσα από μια εσπερίδα που θα διοργανώσει στις 12 Απριλίου 2024, στο πλαίσιο των LOGI.C Conferences 2024, που θα λάβουν χώρα στην Helexpo – ΔΕΘ στην Θεσσαλονίκη, μαζί με την έκθεση για τις εμπορευματικές μεταφορές και τα Logistics ‘Logistics & Transport Thessaloniki Expo’. Στις δύο θεματικές ενότητες της εκδήλωσης, θα γίνει εκτενής συζήτηση για θέματα που αφορούν τον ρόλο των οδικών μεταφορών, τις ευκαιρίες ανάπτυξης ενός διεθνούς δικτύου συνδυασμένων μεταφορών με κέντρο την Θεσσαλονίκη.

Η συζήτηση θα γίνει μεταξύ εκπροσώπων παραγωγικών φορέων, της ακαδημαϊκή κι ερευνητικής κοινότητας, τόσο από την Ελληνική όσο και από την Διεθνή κοινότητα των μεταφορών, ενώ θα μας τιμήσει με την συμμετοχή του και ο Πρόεδρος του Οργανισμού Μεταφορών των χωρών της Μαύρης Θάλασσας, BSEC-URTA, Eduart Kasa.

Η εσπερίδα θα κλείσει με μια τελετή απονομής από την ΟΦΑΕ, τιμητικών βραβείων σε επιχειρήσεις κι επαγγελματίες του κλάδου που ξεχώρισαν με τις δράσεις τους.