11-13 Απριλίου 2024 / HELEXPO/ The Logistics Trade Show For The Balkans & S.E Europe

Η Νέα Έκθεση για τα Logistics και τις Μεταφορές στην Θεσσαλονίκη

Ένα νέο εκθεσιακό event για τον τομέα των logistics και μεταφορών εγκαινιάζει, τον Απρίλιο 2024, στην Θεσσαλονίκη, η O.MIND CREATIVES. Η νέα έκθεση με την ονομασία LOGISTICS & TRANSPORTS THESSALONIKI EXPO θα διεξαχθεί στον χώρο της HELEXPO, στο Διεθνές εκθεσιακό κέντρο της Θεσσαλονίκης – ΔΕΘ, στις 11-13 Απριλίου 2024, με έντονα εξωστρεφή χαρακτήρα και βαλκανικό προσανατολισμό.

Η διοργάνωση, έχοντας ως στόχο να συσπειρώσει τις όμορες χώρες που έχουν συστηματική συνεργασία με τη Βόρεια και την υπόλοιπη Ελλάδα σε επίπεδο εξαγωγικού εμπορίου και logistics, σχεδιάζει ένα εκθεσιακό και συνεδριακό event που θα εστιάζει στην σύνδεση και τη συνεργασία αυτών των χωρών, με επίκεντρο την Θεσσαλονίκη, προσφέροντας επιπλέον προοπτικές συνεργασίας στις εταιρείες που εδρεύουν στην Ελλάδα.

Εταιρείες μεταφορών & logistics, λιμάνια και εταιρείες forwarding, σιδηροδρομικές και οδικές μεταφορές, εξοπλισμοί αποθήκης, ανυψωτικά μηχανήματα, ράφια και αυτοματισμοί, τεχνολογίες πληροφορικής καθώς και επαγγελματικά οχήματα θα αποτελούν τους τομείς που θα καλύπτει η έκθεση.

Σημαντικός αριθμός επιχειρήσεων από την Ελλάδα και τις χώρες των Βαλκανίων, επιμελητήρια, επαγγελματικοί φορείς και η Πολιτεία έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον για τη νέα αυτή διοργάνωση και προτίθενται να συμμετέχουν, ενισχύοντας ένα τόσο σημαντικό event που θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη. Το εκθεσιακό event, άλλωστε, θα πλαισιωθεί και από το συνεδριακό brand LOGI.C conferences, γνώριμο και αναγνωρισμένο από την αγορά του για πάνω από μία δεκαετία.

Η διοργανώτρια εταιρεία O.MIND CREATIVES, έχοντας 20ετή εμπειρία στον κλάδο της  διοργάνωσης εκθέσεων και με ειδίκευση στον χώρο της επικοινωνίας για την αγορά της εφοδιαστικής αλυσίδας, διοργανώνοντας ήδη από το 2007 την επιτυχημένη έκθεση ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ & LOGISTICS στην Αθήνα και εκδίδοντας το εγκυρότερο περιοδικό της αγοράς Supply Chain & Logistics, εγγυάται την επιτυχία της έκθεσης εντός και εκτός συνόρων της χώρας μας.

Η αγορά των logistics και μεταφορών της Ελλάδας και των Βαλκανίων δίνει ραντεβού τον Απρίλιο του 2024, στην Θεσσαλονίκη.

Διοργάνωση O.MIND CREATIVES

Πληροφορίες 210.9010040