Η Εφοδιαστική Αλυσίδα Τροφίμων δίνει ραντεβού το Φθινόπωρο

Κανονικά συνεχίζονται οι προετοιμασίες της O.MIND CREATIVES για την διοργάνωση της Συνδυαστικής Έκθεσης για τους Επαγγελματίες Τροφίμων “Meat & Grill Days – Dairy Expo – Frozen Food”, με έντονο το ενδιαφέρον παλαιότερων και νέων εκθετών και για την νέα ενότητα της έκθεσης Food Logistics.

Η έκθεση θα διεξαχθεί κανονικά τις ημερομηνίες που έχει προγραμματιστεί δηλαδή 7-9 Νοεμβρίου 2020 στο Metropolitan Expo, τηρώντας βέβαια όλους τους κανόνες ασφάλειας και υγιεινής που θα υποδείξουν οι αρμόδιες αρχές.

Το εκθεσιακό γεγονός αναμένεται να είναι ιδιαιτέρως σημαντικό για την εξέλιξη της βιομηχανίας τροφίμων, φιλοξενώντας όλες τις νέες τάσεις και τεχνολογίες που είναι απαραίτητες στο νέο επιχειρηματικό τοπίο. Την τριπλή έκθεση θα πλαισιώνει και ένα ιδιαιτέρως πλούσιο συνεδριακό πρόγραμμα.

Η αγορά δείχνει μεγάλη θέληση για επιστροφή στην κανονικότητα και οι οργανωτές εγγυώνται την επιτυχία του 2ετούς αυτού εμπορικού γεγονότος με γνώμονα τη στήριξη της αγοράς και την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας. Η έκθεση έχει 4 τομείς όπως αρχικά είχε σχεδιαστεί, για το κρέας, τα γαλακτοκομικά, τα κατεψυγμένα και την ειδική ενότητα food logistics.