Η ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ επιλέγει την STOMMPY για την προστασία της νέας της αποθήκης στην Μαγούλα Αττικής

Το δίκτυο των super market ΚΡΗΤΙΚΟΣ αναπτύσσεται γρήγορα και μαζί του και οι ανάγκες εφοδιασμού και διακίνησης προϊόντων. Σε ένα απαιτητικό περιβάλλον εργασίας, όπως η νέα αποθήκη της Μαγούλας, με εκατοντάδες κινήσεις περονοφόρων οχημάτων κάθε ημέρα, η εταιρεία επέλεξε να προστατέψει τις ράμπες φόρτωσης και τα ράφια αποθήκευσης με τις εφαρμογές της STOMMPY Srl.

Ο οίκος STOMMPY κατασκευάζει στην Ιταλία, εξοπλισμό προστασίας προσωπικού και εγκαταστάσεων  που διακρίνεται για την υψηλή απορρόφηση ενέργειας, αλλά και την πιστοποίηση για χρήση σε επαφή με τρόφιμα και φάρμακα.

 

 

Το υλικό κατασκευής τους TECKLENE© είναι συμπαγές, με υψηλή αντοχή σε μεγάλο εύρος θερμοκρασιών. Όλες οι εφαρμογές πλένονται εύκολα και είναι στεγανές (ΙΡX9K certified),  ώστε να μην δημιουργούνται εστίες μόλυνσης.

Με τον ειδικό τρόπο στήριξης FIXA BLOCK©, το δάπεδο προστατεύεται από φθορά ή θραύση, αφού η βλάβη περιορίζεται μόνο στον κοχλία αγκύρωσης. Η διαδικασία συντήρησης είναι ιδιαίτερα εύκολη με χαμηλό κόστος.

 

 

Η Europack Industrial Solutions, αποκλειστικός αντιπρόσωπος του οίκου στην Ελλάδα, σχεδίασε τις δόκιμες λύσεις και εγκατέστησε τον κατάλληλο εξοπλισμό.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε τον σύνδεσμο www.stommpy.it ή να επικοινωνήσετε με την Europack I.S. στο t.masouros@europack.gr  210-9607102.