Ηλεκτρονική Τιμολόγηση Epsilon SMART Transport Edition για τα μέλη της ΟΦΑΕ

H ΟΦΑΕ σε συνεργασία με την Netcom Integrator, εξουσιοδοτημένο Solution Partner της Epsilon SingularLogic, προσφέρει για τα μέλη της Ομοσπονδίας σε προνομιακή τιμή τη λύση για την Έξυπνη Ηλεκτρονική Τιμολόγηση Epsilon SMART Transport Edition. Μέσω της εφαρμογής γίνεται η έκδοση παραστατικών με απευθείας σύνδεση με την Α.Α.Δ.Ε., την πλατφόρμα my DATA και με άμεση ενημέρωση του Λογιστή σας.

Προκειμένου να προμηθευτείτε την εφαρμογή Epsilon SMART Transport Edition σε προνομιακή τιμή χρησιμοποιήστε τον κωδικό OFAE21.

Για Μεταφορείς, Μικρές Μεταφορικές Εταιρείες και Μικρές Εταιρείες Μετακομίσεων

Πλεονεκτήματα του TRANSPORT EDITION για Μεταφορείς, μικρές μεταφορικές εταιρείες και μικρές εταιρείες μετακομίσεων

 1.Λειτουργικότητες για Μεταφορείς

Εύκολη καταχώρηση και έκδοση φορτωτικών, διαχείριση οχημάτων, διαχείριση οντοτήτων (Αποστολέας, Παραλήπτης, Εντολέας), εκτυπώσεις παρακολούθησης φορτωτικών, μεταφορές ανά ημέρα, παραστατικά μεταφορικών.

 2.Σύνδεση με myDATA

Απευθείας σύνδεση με την πλατφόρμα myDATA της Α.Α.Δ.Ε. για άμεση αποστολή τιμολογίων.

 3.Τιμολόγηση από παντού

Εκδώστε τα τιμολόγια σας ανά πάσα στιγμή. Πραγματοποιήστε την αποστολή τους από όποιο σημείο και αν βρίσκεστε, αξιοποιώντας τις δυνατότητες των cloud εφαρμογών.

4.Χρήση απ’ όλες τις συσκευές

Πλήρης εφαρμογή του Epsilon Smart στις Android & iOS συσκευές σας. Όλες οι λειτουργίες της επιχείρησή σας στο smartphone ή στο tablet σας.

 5.Αμφίδρομη επικοινωνία με τον Λογιστή

Οι λογιστικές εφαρμογές (Extra – Hyper – Academia Financials – Accountants) ενημερώνονται αυτόματα με τα παραστατικά που εκδίδει η επιχείρηση και συνδέονται μόνο με την εφαρμογή Epsilon Smart.

 6.Γρήγορη δημιουργία παραστατικών

Εκδώστε τιμολόγια, αποδείξεις και δελτία αποστολής με ένα κλικ, άμεσα και γρήγορα.