Εξαιρετική η επιτυχία των Logi.C special web Events με 800 συνέδρους

Με εξαιρετική επιτυχία, σφιχτή ροή και μεγάλη συμμετοχή του κοινού με ερωτήσεις και απαντήσεις στα 3 polls που τέθηκαν και οριοθέτησαν τη συζήτηση, ολοκληρώθηκε και το δεύτερο Logi.C special web event, την Τρίτη 8 Ιουνίου με τίτλο “Supply Chain as a Customer – Λύσεις για τον εκσυγχρονισμό της Εφοδιαστικής Αλυσίδας”.

 

Στο πρώτο πάνελ, παρουσιάστηκαν από τους κ.κ. Τάσο Πατσιλινάκο -Entersoft, Νίκο Πατινιωτάκη – Dixons, Δημήτρη Μπλέρη – Utilize, Γιάννη Μανώλα – IBLS, Σταύρο Βαλιάνο – Acmon Data και Δρ. Δημήτρη Φωλίνα – Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος, μια σειρά παρουσιάσεων μελετών περίπτωσης για το πώς ο εκσυγχρονισμός -και ποια “εργαλεία” του- βοήθησε  βασικούς πυλώνες της εφοδιαστικής αλυσίδας συγκεκριμένων πελατών. Αναλύθηκαν περιπτώσεις αναδιοργάνωσης του τρόπου λειτουργίας εμπορικής αποθήκης μέσω εφαρμογών για την εξυπηρέτηση αυξημένων καταναλωτικών αναγκών, λύσεις Paperless υπηρεσιών για τη διευκόλυνση των διεκπεραιώσεων στην ε.α., λύσεις οργάνωσης σε logistics villages, αλλά και λύσεων αυτοματισμού και ρομποτικής σε γραμμές παραγωγής και αποθηκευτικούς χώρους.

Στο δεύτερο πάνελ συζήτησης, υπό την συν-διοργάνωση και τον συντονισμό της Optilog Advisory Services και του Δρ. Βασίλη Ζεϊμπέκη, οι κ.κ. Απόστολος Θεοδωρόπουλος – Optimum, Σταύρος Μπαρδούνιας – Celestino, Γιάννης Μανώλας – IBLS, Γιώργος Νινίκας – Ortec, Βαγγέλης Αργυρός – Cargo360με τη βοήθεια των απαντήσεων του κοινού στα 3 διαδοχικά Polls, έδωσαν το στίγμα για τις ανάγκες της εφοδιαστικής αλυσίδας του μέλλοντος, κρατώντας σε ιδιαιτέρως υψηλά επίπεδα την συζήτηση.

Με 797 εγγραφές συνέδρων και παρακολούθηση κατά μ.ο. από 410 άτομα, τα δύο web-events Logi.C special, κάλυψαν το “κενό” της επικοινωνίας του κλάδου, λόγω της απαγόρευσης φυσικής διοργάνωσης συνεδρίων το α’ εξάμηνο του έτους. Τα Logi.C ανανεώνουν το ραντεβού τους με την αγορά στη…φυσική τους μορφή εντός της 8ης Έκθεσης “Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics – Cargo Truck & Van Expo”, με πολλαπλά θεματικά events και με τη συνδιοργάνωση Φορέων και Εταιρειών, στις 2-3-4 Οκτωβρίου 2021 στο Metropolitan Expo.

Χορηγοί της e-εκδήλωσης ήταν:

Μεγάλοι Χορηγοί:  Entersoft και GS1 Association Greece

Χρυσοί Χορηγοί: Telenavis & UTILIZE

Χορηγοί:Cima Software, IBLS, Ανθουλάκης –  SMARTRANS, Cargo3600, Ortec.

 

 

 Τον συντονισμό ανέλαβαν η Μαίρη Ευθυμιάτου, Αρχισυντάκτρια του SC&L magazine και ο Δρ. Βασίλης Ζεϊμπέκης, Executive Advisor της OPTILOG Advisory Services.

Μπορείτε να δείτε και τα 2 πάνελς στους παρακάτω συνδέσμους:
Πάνελ Α
Πάνελ Β