ΕΛΤΡΑΚ: Νέα σειρά μηχανημάτων συλλογής παραγγελιών από την Caterpillar

Η  Caterpillar προτείνει μια πλήρη σειρά μηχανημάτων συλλογής παραγγελιών για υψηλά, μεσαία και χαμηλά επίπεδα αποθήκευσης, τα οποία αποτελούν μέρος μιας ολοκληρωμένης και βραβευμένης σειράς εξοπλισμού διαχείρισης υλικών.

Όλα είναι σχεδιασμένα και κατασκευασμένα σύμφωνα με τις ίδιες αρχές, στιβαρά και αξιόπιστα, τα οποία προσφέρουν: Βέλτιστη παραγωγικότητα ▪ Φιλική προς τον χρήστη διεπαφή ▪ Άνεση χειριστή ▪ Αυτοματοποιημένη ασφάλεια  ▪  Δομική ασφάλεια ▪  Χαμηλό λειτουργικό κόστος.

H ΕΛΤΡΑΚ ιδρύθηκε το 1982 με σκοπό να είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος της Caterpillar στην Ελλάδα. Ασχολείται με την πώληση, την ενοικίαση και την επισκευή εξοπλισμού, ανταλλακτικών και υπηρεσιών σε πελάτες από διάφορους τομείς και βιομηχανίες, όπως την εξόρυξη, τις κατασκευές, τη ναυτιλία, τα logistics και ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών παραγωγής ισχύος. Διαθέτει ευρεία υποδομή προϊόντων, πλήρη υποστήριξη αυτών μετά την πώληση και ασύγκριτες δυνατότητες εξυπηρέτησης.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό παρέχει συνδυασμούς λύσεων, που επιτρέπουν στους πελάτες της να επιτύχουν συνολικά το χαμηλότερο κόστος ιδιοκτησίας και λειτουργίας του εξοπλισμού τους, ενώ παράλληλα μεγιστοποιούν τον χρόνο λειτουργίας του. Οι προδιαγραφές και η ποιότητα των προσφερόμενων προϊόντων και υπηρεσιών, σε συμμόρφωση με την τελευταία έκδοση του Προτύπου ISO 9001, εγγυώνται την υψηλή απόδοση του έργου ή της εφαρμογής σας ανεξαρτήτως των προκλήσεων. Η ΕΛΤΡΑΚ είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος του κορυφαίου οίκου Caterpillar στην Ελλάδα και την Βουλγαρία.