Ελλάδα-Βαλτική με την Rikatra Greece

Μια νέα επιχειρηματική συνέργεια βρίσκεται στο προσκήνιο και αφορά τις οδικές μεταφορές και παραδόσεις door2door από και προς τις χώρες της Βαλτικής Θάλασσας, την Λιθουανία, Εσθονία και Λετονία.

Με εβδομαδιαίες φορτώσεις goupage/full truck φορτίων και χρησιμοποιώντας το δίκτυο κέντρων διανομής σε Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Βόλο και Αθήνα, η Rikatra Greece προσφέρει την πιο άμεση και γρήγορη επιλογή χωρίς μεταφορτώσεις και λοιπές καθυστερήσεις.

Μέσω της πύλης της Λιθουανίας αναλαμβάνει παραδόσεις για τις Σκανδιναβικές χώρες, Σουηδία, Νορβηγία και Φινλανδία, αλλά και για τις χώρες εκτός ευρωπαϊκών συνόρων σε Ρωσία και Λευκορωσία.

Με ένα αξιόπιστο δίκτυο συνεργατών ανά τις χώρες παρουσίας και έναν στόλο διαφόρων τύπων φορτηγών αυτοκινήτων με πλήρη τηλεματική παρακολούθηση (24/7/365) συμπληρώνει τη «φαρέτρα» των υπηρεσιών για έναν συνεπή συνεργάτη στην Βαλτική.

Δίκτυο Συνεργατών – Ελλάδα: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Βόλος • Βαλτική: Λιθουανία, Λετονία, Εσθονία • Σκανδιναβία: Σουηδία, Νορβηγία, Φινλανδία.