Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου από τις 4 έως τις 10 Απριλίου

Από την Δευτέρα 4 Απριλίου έως και την Κυριακή 10 Απριλίου, ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου, GR.EC.A., διοργανώνει την Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου, η οποία τελεί υπό την αιγίδα της  Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, με θέμα «Υπάρχουν πολλοί λόγοι να ψωνίζεις online!».

Κατά το διάστημα αυτό, τα ηλεκτρονικά καταστήματα που θα συμμετάσχουν στην ενέργεια, θα παρέχουν ελκυστικές προσφορές προς τους καταναλωτές, σε συνδυασμό με πληροφορίες και υποστηρικτικά μηνύματα για τα πλεονεκτήματα της online αγοραστικής εμπειρίας, μέσα από υλικό που θα δημιουργηθεί με ευθύνη του GR.EC.A.

Η Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου αποτελεί τη μεγαλύτερη γιορτή του Ελληνικού eCommerce και αποτελεί μια πρωτοβουλία του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GR.EC.A). Διοργανώθηκε για πρώτη φορά το 2013 και ως σήμερα αποτελεί έναν από τους πιο επιτυχημένους θεσμούς του κλάδου.

Για τη διαφημιστική προβολή της ενέργειας έχει σχεδιαστεί πλάνο που περιλαμβάνει: δημιουργία micro site, προβολή στο διαδίκτυο, στα social media, σε σταθμούς μετρό, σε αρθρογραφία έγκριτων ειδησεογραφικών σελίδων καθώς και σε ενημερωτικές τηλεοπτικές εκπομπές.

Η συμμετοχή σας στην Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου θα ενισχύσει τη θετική εικόνα της επιχείρησής σας στη συνείδηση του καταναλωτικού κοινού, καθώς θα είστε μέρος μιας ευρύτερης σύμπραξης μεγάλων εταιρειών του χώρου.

Πιο συγκεκριμένα σε όλους τους συμμετέχοντες, θα παραδοθεί επικοινωνιακό υλικό (banners, newsletter, υλικό για social)  προς χρήση ανάλογα με τις δυνατότητες της κάθε επιχείρησης.

Όλα τα εικαστικά θα οδηγούν σε σελίδα παρουσίασης της εβδομάδας Ηλεκτρονικού Εμπορίου με άρθρα εκπαιδευτικού χαρακτήρα για τους καταναλωτές καθώς και σχετικά video με συνεντεύξεις στελεχών του χώρου.

Για τις επιχειρήσεις που διαθέτουν και φυσικά σημεία πώλησης, θα υπάρχει σχετικό υλικό για την προβολή της ενέργειας στις βιτρίνες τους. Μπορείτε να κατεβάσετε το media kit για το e-shop σας εδώ.

Για δηλώσεις συμμετοχής στην Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου, τα ηλεκτρονικά καταστήματα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Δράση της Εβδομάδας Ηλεκτρονικού Εμπορίου μπορείτε να αποταθείτε στο τηλέφωνο 210 7279167 ή μέσω email στο info@greekecommerce.gr.