Δύο νέες συνεργασίες της SARMED με ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ και ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ

Η SARMED ανακοίνωσε δύο νέες συνεργασίες με δύο από τους κορυφαίους εισαγωγείς και διανομείς δίτροχων στην Ελλάδα, καθώς και άλλων μηχανοκίνητων προϊόντων.

Με την εταιρεία ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε. για την αποθήκευση και προετοιμασία των παραγγελιών όλης της σειράς των προϊόντων YAMAHA (μοτοσυκλέτες, σκούτερ, εξωλέμβιες μηχανές, τζετ θαλάσσης, φουσκωτά και άλλα είδη marine, ATVs κ.λπ.) στις νέες εγκαταστάσεις της στην Μάνδρα Αττικής.

Η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε. είναι η επίσημη αποκλειστική εισαγωγέας και διανομέας της YAMAHA, όπως και της PORSCHE AG, καθώς και άλλων καταξιωμένων εμπορικών οίκων στον τομέα των σκαφών, λιπαντικών, ελαστικών και ειδών ρουχισμού αναβάτη (Continental, Selva, Shark, Alpinestars, Richa) και αντιπρόσωπος της SIXT στην Ελλάδα.

Η παράδοση της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗΣ μετρά 50+ χρόνια, ξεκινώντας το 1969 με την εισαγωγή προϊόντων YAMAHA στην Ελλάδα, ενώ από το 2005 είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών.

Η SARMED σύναψε συνεργασία και με την εταιρεία ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. για τη μεταφορά και αποθήκευση των προϊόντων της στην Μάνδρα Αττικής, όπως και τη διανομή τους στο επίσημο δίκτυο αντιπροσώπων της σε όλη την Ελλάδα.

Η ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε., με συνεχή παρουσία στην ελληνική αγορά δίτροχων από το 1947, αποτελεί συνέχεια της τελευταίας ελληνικής εταιρείας κατασκευής δικύκλων MEGO, ενώ αντιπροσωπεύει και διαθέτει αποκλειστικά στην ελληνική αγορά προϊόντα των brands SYM, MODENAS, DAYTONA και QUADRO.

Οι δύο νέες συνεργασίες της SARMED επιβεβαιώνουν την υπεροχή της στην παροχή υπηρεσιών logistics και στην κατηγορία των αυτοκινούμενων προϊόντων και ανταλλακτικών.