Δύο νέες συνεργασίες με Αλεξάκης Μ.Ε.Π.Ε & TESA TAPE Α.Ε. σύναψε η Sarmed

Τις νέες συνεργασίες της με τις εταιρείες Αλεξάκης Μ.Ε.Π.Ε και TESA TAPE Α.Ε. ανακοίνωσε η Sarmed, κάνοντας ακόμα μια πολύ σημαντική προσθήκη στο πελατολόγιό της από τους κλάδους των τροφίμων και της βιομηχανίας.

Η Sarmed ανέλαβε το έργο της αποθήκευσης των προϊόντων της εταιρεία Αλεξάκης Μ.Ε.Π.Ε στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της που βρίσκονται στην Μάνδρα Αττικής καθώς και το έργο διανομής. Η συνεργασία της με την εταιρεία TESA TAPE Α.Ε αφορά την αποθήκευση των προϊόντων της.

Αλεξάκης Μ.Ε.Π.Ε

Οι Πίττες Αλεξάκη έχουν μια σημαντική ιστορία που ξεκινά από τα μέσα της δεκαετίας του ‘50. Όλα άρχισαν όταν ο κ. Ηλίας Ιωάννη Αλεξάκης, πατέρας του σημερινού ιδιοκτήτη, ξεκίνησε να μαθαίνει την παραδοσιακή τέχνη της δημιουργίας της πίτας για σουβλάκια σε ένα Σιμιτοποιείο της εποχής στην Δραπετσώνα. Μετά από κοπιαστική εργασία χρόνων σε όλα τα στάδια της δημιουργίας πιττών για σουβλάκια, απέκτησε πολύτιμη εμπειρία και γνώση που τον οδήγησαν τελικά στην απόφαση να ανοίξει τη δική του επιχείρηση στις αρχές τις δεκαετίας του ‘80.

Η αγάπη και η προσήλωση στην παράδοση δεν άργησαν να επιβραβευθούν και στην πράξη, καθώς η αγορά αναγνώρισε αμέσως τις προσπάθειές του. Σύντομα, το μικρό αρχικό εργαστήρι δεν αρκούσε για να εξυπηρετήσει την ολοένα και αυξανόμενη ζήτηση. Έτσι, η εταιρεία μεγαλώνει σταθερά από τότε, αυξάνοντας με συνέπεια την παραγωγή και τις πωλήσεις της, για να καταλήξει να κατέχει με υπερηφάνεια μια από τις πρώτες θέσεις ανάμεσα στις ελληνικές επιχειρήσεις παραγωγής πιττών, με όνομα συνώνυμο με την προσήλωση στην ποιότητα.

TESA TAPE Α.Ε.

Η ιστορία επιτυχίας της tesa ξεκίνησε με την ανάπτυξη ενός συγκολλητικού επιδέσμου. Ο Paul C. Beiersdorf, ένας φαρμακοποιός, εργαζόταν πάνω στην ανάπτυξη του συγκολλητικού επιδέσμου όταν ο Δρ. Oscar Troplowitz ανέλαβε το εργαστήριο από τον ιδρυτή της εταιρείας το 1890. Ο επίδεσμος κολλούσε θαυμάσια, ωστόσο ήταν ερεθιστικός για το δέρμα. Ο Troplowitz μετέτρεψε το ανεπιτυχές εγχείρημα σε πλεονέκτημα και το 1896 παρουσίασε στην αγορά την πρώτη τεχνητή κολλητική ταινία.

Σήμερα, η tesa είναι μια διεθνής εταιρεία με ηγετική παρουσία στην παγκόσμια αγορά αυτοκόλλητων προϊόντων και συστημάτων για τη βιομηχανία, τους επαγγελματίες και τους τελικούς καταναλωτές.