Δωρεά υγειονομικού υλικού από την ΟΛΠ Α.Ε. στους γειτονικούς Δήμους

Η ΟΛΠ Α.Ε. ανέλαβε την πρωτοβουλία για τη δωρεά προστατευτικών μασκών και αντισηπτικών στην τοπική αυτοδιοίκηση και πιο συγκεκριμένα στους γειτονικούς δήμους που συνορεύουν με το λιμάνι, δηλαδή τους Δήμους Πειραιά, Κερατσινίου-Δραπετσώνας, Σαλαμίνας και Περάματος.

Η παράδοση του υγειονομικού υλικού πραγματοποιήθηκε από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΟΛΠ Α.Ε. Captain Fu Chengqiu, τον Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΟΛΠ Α.Ε. κ. Άγγελο Καρακώστα και το Μέλος του Δ.Σ. της ΟΛΠ Α.Ε. & Σύμβουλο της Διοίκησης κ. Αθανάσιο Λιάγκο. Εκ μέρους των Δήμων παρέστησαν οι κ.κ. Γρηγόρης Καψοκόλης Αντιδήμαρχος Πειραιά,  Γιώργος Παναγόπουλος, Δήμαρχος Σαλαμίνας και Γιάννης Λαγουδάκης, Δήμαρχος Περάματος. Συνολικά διατέθηκαν 80.000 μάσκες και 288 φιάλες αντισηπτικά.


Η δωρεά εντάσσεται σε μία σειρά ενεργειών που υλοποιεί ο Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς σε συνεργασία με τον όμιλο της COSCO SHIPPING για την αντιμετώπιση της πανδημίας στην Ελλάδα και την προστασία της Δημόσιας Υγείας.

Ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΛΠ Α.Ε. κ. Άγγελος Καρακώστας δήλωσε: «Σε αυτήν τη δύσκολη συγκυρία ο Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς και η COSCO SHIPPING στέκονται συμπαραστάτες στο σημαντικό έργο της τοπικής αυτοδιοίκησης και με την προσφορά υγειονομικού υλικού ενώνουν τις δυνάμεις τους με τις προσπάθειες των όμορων Δήμων. Το Λιμάνι του Πειραιά συνεχίζει να λειτουργεί, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης, ώστε να συνεχίζεται απρόσκοπτα η τροφοδοσία της αγοράς. Η ΟΛΠ Α.Ε. προγραμματίζει στο άμεσο μέλλον και άλλες ενέργειες για την αντιμετώπιση της πανδημίας και γενικότερα δράσεις για την υποστήριξη των τοπικών κοινωνιών».