Δωρεά και τοποθέτηση ελαστικών στα οχήματα του Ελληνικού Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης από την ΜΑΞΙΜ ΚΑΛΤΣΙΔΗΣ Α.Ε.

Διανύουμε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο, η οποία δοκιμάζει τις αντοχές μας σε όλα τα επίπεδα και μας δείχνει πόσο εύθραυστα είναι ακόμα και απλά καθημερινά πράγματα που μέχρι πρόσφατα θεωρούσαμε δεδομένα. Ωστόσο, δυστυχώς, υπάρχουν άνθρωποι για τους οποίους τίποτα ποτέ δεν είναι δεδομένο. Άνθρωποι που έπρεπε και πρέπει να παλέψουν σκληρά ακόμα και για αυτά τα απλά καθημερινά.

Για την ομάδα της ΜΑΞΙΜ ΚΑΛΤΣΙΔΗΣ Α.Ε., τέτοιοι άνθρωποι είναι τα παιδιά και το προσωπικό του Ελληνικού Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης. Στο πλαίσιο του αισθήματος της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που διέπει την ομάδα της ΜΑΞΙΜ ΚΑΛΤΣΙΔΗΣ, αποφασίστηκε η πραγματοποίηση δωρεάς και τοποθέτησης, καινούργιων ελαστικών για το σύνολο των οχημάτων του Παιδικού Χωριού. Η παράδοση και τοποθέτηση των ελαστικών έγινε στους χώρους του υποκαταστήματος της εταιρείας στο Καλοχώρι, Θεσσαλονίκης.

 

 

Στα οχήματα τοποθετήθηκαν ελαστικά AUTOGREEN, τα οποία διαθέτουν μεγάλη αντοχή και εξαιρετική πρόσφυση σε βρεγμένο οδόστρωμα και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν εργασίες ευθυγράμμισης και ζυγοστάθμισης. Η διοίκηση της ΜΑΞΙΜ ΚΑΛΤΣΙΔΗΣ Α.Ε. σημείωσε πως «με τη δωρεά αυτή επενδύουμε στα παιδιά. Αυτά είναι το μέλλον μας, και αν δεν επενδύσουμε στο μέλλον δεν μπορούμε να έχουμε ούτε παρόν».

Επιπλέον πρόσθεσε ότι «μετά από περισσότερα από 70 χρόνια εμπειρίας στον χώρο του ελαστικού γνωρίζουμε πόσο σημαντικό κομμάτι είναι τα ελαστικά για την απόδοση και την ασφάλεια κάθε οχήματος, ειδικά όταν σε αυτό επιβαίνουν παιδιά».

 

 

Από την μεριά του το διοικητικό συμβούλιο του Ελληνικού Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο, αλλά και η Πρόεδρος προσωπικά, με επιστολή τους, εξέφρασαν τις θερμές ευχαριστίες τους για την προσφορά της ΜΑΞΙΜ ΚΑΛΤΣΙΔΗΣ, καθώς αυτή κάλυψε ανάγκες ζωτικής σημασίας για τη λειτουργία του Παιδικού Χωριού.

Να σημειωθεί ότι η ΜΑΞΙΜ ΚΑΛΤΣΙΔΗΣ Α.Ε. είναι μία εταιρεία με πλούσια κοινωνική δραστηριότητα, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο του ελαστικού από το 1946, με εξειδίκευση στην πώληση επαγγελματικών ελαστικών για φορτηγά, αγροτικά, βιομηχανικά, χωματουργικά, επιβατικά κ.λπ., διαθέτοντας επίσης και την αποκλειστική αντιπροσώπευση γνωστών εταιρειών του εξωτερικού, όπως ο ασιατικός γίγαντας AEOLUS, ο οποίος τον Οκτώβριο του 2015 εξαγόρασε το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της PIRELLI.