Δωρεά ιατρικών μασκών και προστατευτικών γυαλιών στο ΕΣΥ από την Wuzheng Europe

Δωρεά 100.000 ιατρικών προστατευτικών μασκών προσώπου μιας χρήσης, 1.000 προστατευτικών γυαλιών ματιών και 10.000 ειδικών προστατευτικών μασκών N95 παραδόθηκαν την Παρασκευή 10 Απριλίου 2020 από την Shandong Wuzheng Group μέσω της θυγατρικής της εταιρείας Wuzheng Europe που εδρεύει στην Ελλάδα, στον Υφυπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κοντοζαμάνη.

Κατά την παραλαβή του υλικού ο κ. Κοντοζαμάνης δήλωσε: «Ευχαριστούμε πολύ την Shandong Wuzheng Group που αρχικά επέλεξε τη χώρα μας για να ιδρύσει της στρατηγικής σημασίας  θυγατρική της εταιρεία Wuzheng Europe, αλλά και για την έμπρακτη στήριξη της στην ελληνική κοινωνία μέσω της σημαντικής αυτής δωρεάς».

Η Wuzheng στηρίζει την ελληνική κυβέρνηση τη δύσκολη αυτή περίοδο και ενισχύει το Εθνικό Σύστημα Υγείας (ΕΣΥ) στην αντιμετώπιση της μεγάλης κρίσης δημόσιας υγείας που βιώνει η ελληνική κοινότητα και οι Έλληνες πολίτες.

Η Wuzheng δεσμεύεται να ενισχύσει περαιτέρω με απαραίτητο εξοπλισμό το ΕΣΥ στο εγγύς μέλλον.

Στη φωτογραφία εμφανίζονται ο κ. Δημήτρης Δαλιάνης, Διευθυντής Πωλήσεων & Ανάπτυξης Δικτύου Ευρώπης της Wuzheng Europe, ο κ. Βασίλης Κοντοζαμάνης, Υφυπουργός Υγείας και η κα Ναταλία Αμολοχίτη, Διευθύντρια Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας Ευρώπης.