Δυναμικό ξεκίνημα με πλήθος εκθετών για την 9η “Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics – Cargo Truck & Van Expo” 2023

Δυναμικά έχει ξεκινήσει η διοργάνωση της 9ης διεθνούς έκθεσης “Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics – Cargo Truck & Van Expo” 2023, που διοργανώνεται από την O.MIND CREATIVES στις 30 Σεπτεμβρίου-2 Οκτωβρίου 2023 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, με 150 εκθέτες να έχουν εξασφαλίσει την συμμετοχή τους, 6 μήνες πριν από την έκθεση.

Στην μεγαλύτερη διοργάνωση της πολύχρονης (από το 2007) ιστορίας της, η μοναδική στο είδος της έκθεση για την Εφοδιαστική Αλυσίδα, τις Εμπορευματικές Μεταφορές, τον Επαγγελματικό Στόλο Οχημάτων, εκτείνεται ήδη σε 3 εκθεσιακές αίθουσες και φιλοξενεί μια σειρά μεγάλων ονομάτων από όλο το φάσμα της αγοράς: εταιρείες παροχής υπηρεσιών Logistics, μεταφορικές εταιρείες, εταιρείες εξοπλισμού αποθήκης, επιχειρήσεις εμπορίας συστημάτων διαχείρισης στόλου, τεχνολογίες μεταφορών, αντιπροσωπείες επαγγελματικών οχημάτων, όμιλοι παροχής υπηρεσιών AI & robotic solutions, είναι ήδη εκθέτες.

Το ενδιαφέρον της αγοράς είναι εμφανές και αντικατοπτρίζει τις δυνατότητες ανάπτυξης του κλάδου. Δείτε παρακάτω μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της αγοράς που έχουν ήδη κατοχυρώσει το εκθεσιακό τους περίπτερο και πάρτε μέρος εγκαίρως στο μεγάλο εκθεσιακό γεγονός του κλάδου. Επισκεφθείτε το www.supplychainexpo.gr για περισσότερες πληροφορίες.