Δυναμικό άνοιγμα στα logistics κάνει ο Όμιλος Neptune Lines

Στον κλάδο της παροχής υπηρεσιών logistics εισέρχεται ο Όμιλος Neptune Lines, ο οποίος προχώρησε πρόσφατα στην ίδρυση της θυγατρικής Neptune Land Services (NLS), με στόχο την κάλυψη των αναγκών της αλυσίδας εφοδιασμού των πελατών της, παρέχοντας υπηρεσίες που περιλαμβάνουν την αποθήκευση και τελική διανομή οχημάτων που μεταφέρουν τα πλοία της ναυτιλιακής εταιρείας του Ομίλου.

Επικεφαλής της νέας εταιρείας είναι ο Dror Noach, ο οποίος κατείχε τη θέση του αντιπροέδρου στα logistics του Ομίλου CNH Industrial.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Neptune Lines, Graig Jasienski, δήλωσε σχετικά: «Είμαι ενθουσιασμένος που καλωσορίζω τον κο Dror ο οποίος θα υλοποιήσει την στρατηγική ανάπτυξης που έχουμε υιοθετήσει για την NLS. Με την εμπειρία του στα ευρωπαϊκά logistics των ταχέως κινούμενων καταναλωτικών αγαθών και των finish-vehicles είναι στην κατάλληλη θέση για να ηγηθεί των φιλοδοξιών μας».

Ο όμιλος της Neptune Lines διαχειρίζεται 19 πλοία μεταφοράς αυτοκινήτων (car carriers) ενώ περιλαμβάνει και την ναυτιλιακή εταιρεία Neptune Dry, η οποία ελέγχει στόλο με πλοία μεταφοράς χύδην ξηρού φορτίου.